StoryEditorOCM
ViralEKSKLUZIVA

Beyonce sa suprugom Jay-Zijem proslavila svoj 39. rođendan romantičnom večerom na otoku ljubavi Galešnjaku! Sutradan su bili na Kornatima...

Piše I. Nevešćanin, M. Gugić
5. rujna 2020. - 21:37

Beyonce na Galešnjaku? Prema riječima naših sugovornika iz Turnja, velika pjevačka zvijezda je svoj 39. rođendan u petak proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, otoka ljubavi, poznatog u cijelom svijetu zbog svog oblika srca.

Beyonce je uživala u romantičnoj večeri sa suprugom Jey-Zijem, okruženi upaljenim bakljama i cvijećem, nakon što su dan proveli krstareći na luksuznoj jahti „Lana” s kojom su prije četiri dana bili u akvatoriju Dubrovnika. Naši sugovornici iz Turnja kažu da se toranj supermoderne jahte dugačke 107 metara dva dana mogao vidjeti s kopna, ali nisu znali tko je na brodu, sve dok se na obali nije pojavio chef poznatog restorana iz Sorenta s dvije Michelinove zvjezdice.

image
Beyonce i Jay-Z na terasi restorana "Fešta" na Kornatima
Zadarski.hr

- On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike. Što su jeli i tko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području – kažu naši sugovornici dodajući kako će slike s proslave svog rođendana Beyonce objaviti na svojim društvenim profilima tek kada ode iz Hrvatske.

image
Otok Galešnjak postao je "slavan" zbog svog oblika srca
Cropix

Da se svjetska pjevačka zvijezda sa suprugom odmara na našoj obali, potvrdu smo dobili u subotu poslijepodne, kada su Beyonce i Jay-Z viđeni na Kornatima u restoranu „Fešta” na otoku Žutu. Bili su sami na terasi okruženi brojnim tjelohranitelja koji su budno pazili da im se nitko ne približi, eventualno ih pokuša snimiti mobitelom i tako uznemiri njihov boravak u restoranu. Unatoč tome, mi smo ipak uspjeli doći do nekoliko njihovih fotografija zahvaljujući našim čitateljima.     

Beyonce i Jay-Ziju naše se obala očito jako sviđa. Popularni par američkih glazbenika i uspješnih biznismena dosad je više puta boravio na našoj obali, najčešće krstareći na velikim iznajmljenim jahtama, a u Dubrovniku su i snimljeni 2009. godine. 

image
Beyonce i Jay-Z na terasi restorana "Fešta" na Kornatima
Zadarski.hr
Za "Lanu" treba 2 milijuna dolara - tjedno

Luksuzna superjahta "Lana" duga je 107 metara, a u more je porinuta u lipnju ove godine i dolazak u Jadran joj je bio jedan od od prvih plovidbi. Prema dostupnim informacijama, jahta dostiže brzinu od 16 čvorova i može primiti 12 gostiju o kojima brine 31 član posade. Za tjedni najam "Lane" treba izdvojiti 1,7 milijuna američkih dolara, te još dodatnih 219 tisuća dolara za "sitne" troškove goriva i posade, tako da sedmodnevni najam doseže cijenu od skoro 2 milijuna dolara.

image
Jahta "Lana" snimljena pored Dubrovnika
The Dubrovnik Times
15. travanj 2024 21:44