StoryEditorOCM
ViralK‘O ODLIKOVANJA...

Baš onako kako voli, 56-godišnja slavna glumica izbacila je prebujni dekolte i zasjenila sve na crvenom tepihu: i moćni suprug milijarder ju je gledao s obožavanjem

Piše Mozaik SD
7. studenog 2022. - 18:14

Holivudska glumica Salma Hayek obožava svoj dekolte.

Slavi ga i ističe jednako strastveno kao i svoje meksičko podrijetlo, nosi ga, kao što je Bajaga svojedobno otpjevao "k‘o odlikovanja".

56-godišnja zvijezda filmova "Desperado" i "Frida", za koju je ovjenčana i Oscarom, na partyju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu servirala je svu svoju raskoš u haljini s opasno dubokim izrezom, u kojoj je ukrala sve poglede na crvenom tepihu.

image
Michael Tran/Afp


Izdanjem se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je pobrala brojne komplimente, i na račun svojih ženstvenih oblina, i za mladolik izgled.

Salmu je i u ovoj prigodi zaljubljeno gledao njezin suprug, francuski milijarder Francois-Henri Pinault (60), a nježnim dodirima i osmijesima pokazali su da su još zaljubljeni kao prvoga dana.

image

Salma Hayek sa suprugom Franoisom-Henrijem Pinaultom

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Par je počeo hodati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu.

image
Michael Tran/Afp
image
Michael Tran/Afp
image
Michael Tran/Afp
image
Michael Tran/Afp
27. travanj 2024 00:52