StoryEditorOCM
TribinaNAKON 24 GODINE

U utorak Željko zamijenio Željka: Perica preuzeo vlast od Baradića u Općini Stankovci i objavio stanje blagajne!

Piše L.B.
9. lipnja 2021. - 21:34

Nakon 24 godine upravljanja Općinom Stankovci, Željko Baradić (HDZ) je u srijedu predao vlast novoizabranom načelniku Željku Perici sa Nezavisne liste mladih.

Istoga dana Perica je objavio i stanje blagajne, nakon što je izvijestio o primopredaji vlasti:

- Danas je izvršena primopredaja vlasti u skladu s većinskom odlukom na proteklim lokalnim izborima. Dosadašnji načelnik g. Željko Baradić je novom načelniku g. Željku Perici predao izvještaj o stanju općine. Kao što smo vam i najavljivali u predizbornoj kampanji, jedan od temelja našeg budućeg rada jest transparentnost i javnost rada Općine - naveo je Perica, te objavio:

Po izvještaju dosadašnjeg načelnika, Općina Stankovci na dan primopredaje ima ukupno dugovanja 554.630 kn, od toga 372,649 kn dospjelih dugovanja i 181.980 nedospjelih dugovanja.

Stanje na računu je 225.618 kn, od čega je 100.000 kn namjenskih za izgradnju ceste. Iz ove pozicije krećemo u borbu za bolju općinu i bolje pokazatelje u svakom smislu. Sve vas smatramo saveznicima u toj borbi. Upoznavat ćemo vas sa svakom novom situacijom i zajedno ćemo dijeliti dobro te se zajedno potruditi da loših vijesti ne bude - naveo je Perica.

image
Željko Perica i Željko Baradić
25. travanj 2024 17:31