StoryEditorOCM
TribinaU PRIMOŠTENU

Na XV. literarno-likovnom natječaju "Poj riči materinske" je OŠ Sv.Filip i Jakov dobila Zlatni status, a 9-godišnji Gabrijel nagradu za likovni rad

Piše OŠ Sv.Fili i Jakov
31. ožujka 2021. - 12:12

- Ove godine stiglo nam je još jedno priznanje koje nas čini uistinu ponosnima. Naša škola dobila je Zlatni status za sudjelovanje na natječaju „Poj riči materinske“,  od 2007.-2021. Ovaj status zaslužili smo jer je vrijedna učiteljica Dražena Strpić svake godine sudjelovala sa svojim učenicima u likovnom izričaju. Dakle, među 11 škola RH, našla se i naša. Ove godine je učenik Gabrijel Baričić i nagrađen za svoj rad - kazali su u Osnovnoj školi Sveti Filip i Jakov.

- Kako zbog trenutne epidemiološke situacije nije dopušteno okupljanje, organizatori XV. literarno-likovnog natječaja "Poj riči materinske“, u nemogućnosti da ugoste sudionike u školi Primošten,odlučili su to uraditi virtualno. Dio ozračja završnih svečanosti iz prethodnih godina i završna priredba može se pogledati OVDJE.

Učenici koji su sudjelovali: Nola Matijašević, Slavko Fantina, Petar Milat, Matej Batur, Sonja Uranija, Frane Deković, Ante Eškinja, Gita Valerija, Franciska Smoljan, Lena Kadija, Jana Katalinić, Cvita Eškinja,Lara Persola, Paula Vodopija, Mario Jukić, Lovre Jukić.

Ove godine nagrađen je rad učenika OŠ Sv. Filip i Jakov Gabrijela Baričića (9), rađen u tehnici pastela i tempere.

image
Rad Gabrijela Baričića
20. travanj 2024 12:05