StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE 

Zemunik ili Sveti Mihovil - tko će postati 14. klub Prve županijske nogometne lige? Igra se u nedjelju na Stanovima...

Piše Ivica Gjergja
28. kolovoza 2021. - 13:00

Nakon odluke Nogometnog saveza Zadarske županije o načinu popune Prve ŽNL Zadar za natjecateljsku sezonu 2021/2022. godine, u nedjelju će se odigrati kvalifikacijska utakmica između posljednje momčadi, NŠK Zemunik iz Zemunika, te  drugoplasirane momčadi iz Druge ŽNL, NŠK Sv. Mihovil Preko. Pobjednik će, sukladno propozicijama lige, postati 14. ekipa u natjecanju. 

Pripreme za susret završene su na najbolji mogući način u obje ekipe, a mi smo upitali aktere što očekuju od kvalifikacijske utakmice.

- Optimisti smo – kaže trener Damir Korenov iz Svetog Mihovila.

- Dobro smo odradili pripreme i ciljano ih tempirali za ovaj datum. Sve je u momčadi u redu, nema ozlijeđenih, kažnjenih i svi će u boj za ulazak u viši rang. Vjerujem u svoju momčad i svi koji budu u sastavu dat će svoj maksimum. Idemo na pobjedu i ostvariti želje mještana Preka, igrača i struke kluba, kazao je Korenov.

Na drugoj strani u Zemuniku, uvijek ozbiljan trener Šime Ivković, nešto je oprezniji.

- Kvalifikacije su uvijek zagonetka. Jedna greška može skupo koštati. Mi ćemo se boriti svih 90 minuta. Mislim da smo kvalitetnijih od naših suparnika iz Svetog Mihovila i da ćemo ostati u ligi gdje nam je i mjesto, otvoreno će Ivković.

Susret Zemunik – Sveti Mihovil igra se na Stanovima u 17 sati. Sudi Matej Čulina, a pomoćnici su mu Josip Katuša i Petar Mijić. Delegat susreta je Željko Margetić.

16. lipanj 2024 21:59