StoryEditorOCM
SportMETKOVIĆ-ZADAR 1:4

Zadrani uvjerljivi na kvalifikacijama za ulazak u Treću HNL-Jug

Piše ivica Gjergja
21. lipnja 2021. - 12:33

Nogometaši HNK Zadra, na igralištu Iza Vage u Metkoviću, uvjerljivo su porazili domaću momčad ONK Metković 4:1, te se prometnuli u favorita ovih kvalifikacija. Domaćini su imali dobar ulaz u susret dosta dugo su odolijevali superiornom gostu, da bi u 32. minuti nakon Katušina gola za goste bile potopljene sve njihove nade za pobjedom.

Udarac za zgoditak bio je snažan, a pored toga precizan tako da i odlični vratar Batinović nije mogao ništa napraviti. Nisu se predali domaćini, pa su u 36. minuti poravnali nakon greške obrane Zadra. Nakon toga, na secnu stupa Vlatko Blažević sa svojim prvim zgoditkom, a nakon njega mrežu je zatresao Luka Begonja, da bi ponovo gol zabio Blažević.

Jedno lijepo izdanje Zadra koji će vjeruje se i u uzvratu biti dominantan i pobijediti simpatičnog protivnika sa Neretve.

- Žalim što nismo omjer postignutih zgoditaka digli na veći broj, dakako u našu korist, a imali smo prigode da ih damo. Uvjeren sam da ćemo biti bolji i u uzvratu na Stanovima u srijedu. Osvježit ćemo momčad i neke igrače odmoriti i zaliječiti kako bi što bolje i pripravnije dočekali finale, kazao nam je pomoćni trener Dragan Blatnjak.

15. travanj 2024 22:58