StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG 29. KOLO

Zadrani u Vodicama pobjedom mogu do naslova prvaka kolo prije kraja, a Vitezovi se s Klisa žele vratiti neporaženi

Piše I. Gjergja
17. svibnja 2024. - 17:12

Sva tri županijska ligaša u ovom kolu gostuju. Nogometaši Zadra (67 bodova) imaju četiri boda prednosti ispred Zagore (63), i to samo kolo prije kraja, pa ako prema željama navijača ostvare pobjedu u Vodicama, bili bi prvaci i prije završetka natjecanja u ligi. Podsjetimo da su Zadrani učinili zaista pravo djelo, a to je da u posljednjih 18 kola ili punih sedam mjeseci ne znaju za poraz (pobjeda je 15 i tri neodlučena rezultata), što je svojevrstan rekord i uspjeh vrijedan svakog divljenja. Za ovaj sraz s Vodicama su se pripremili dobro i vjeruje se da će ići na sva tri boda, imaju igru, znanje i treba ostvariti rezultat (pobjedu) te već dan nakon tog susreta početi pripreme za kvalifikacije za Drugu ligu, iako ostaje još odigrati jedno kolo na Stanovima.

Vitezovi se nadaju da će nastaviti svoj pozitivan niz dobrih igara, a koliko smo saznali žele se vratiti s Klisa bez poraza, te time ojačati bodovni saldo. U momčadi su svi igrači na broju, trener Ivan Šimurina znati će svoje „dozirati“ u igri i tako, vjeruje se, ostvariti cilj bez poraza.

Primorac je u crnom nizu poraza, podmlađuje se sastav, nekoliko je igrača iz prve postave je ozlijeđeno, tako da svi koji dobiju priliku trebaju se iskazati. Teško će biti sa Slogom u Mravncima, no na muci se poznaju junaci, a to igrači Primorca jesu u stanju. Zadaća je - treba ostati neporažen. Nama ostaje da svima zaželimo dobre igre i uspjeh!

 

Raspored utakmica – parovi, suci i delegati, igra se 18. svibnja u 17,30 sati:

Vodice – Zadar. Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Radonić i Kaleb. Delegat: Čedomil Šimić.

Uskok – HV Posedraje. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Krešić i Majčica. Delegat: Marin Matijević.

Sloga – Primorac. Sudac: Stipe Žunić. Pomoćnici: Kujundžić i Pažanin. Delegat: Ante Jelević.

 

Ljestvica:

Prvi Zadar sa 67 bodova, četvrti je HV Posedraje sa 44 i deseti Primorac sa 33 boda.

 

01. lipanj 2024 18:59