StoryEditorOCM
SportKICBOXING PRVENSTVO HRVATSKE U OMIŠU

Zadarskim "pretorijancima" sedam odličja – pet puta su uzeli zlato!

Piše Ivica Gjergja
19. lipnja 2019. - 13:28
pret

U Omišu je održano prvenstvo Hrvatske u kickboxingu za kadete, juniore i seniore u disciplinama kicklight i fullcontakt. Na njemu su nastupili članovi KBK Pertorijan Zadar, ostvarivši odličan rezultat.

Enio Dukić je obranio naslov prvaka u dvije discipline, lightcontakt i kicklight, a i Paola Tomrecaj je to učinila u tri discipline (point fightu, lightcontaktu i kicklightu). Toni Premić prvak je Hrvatske u kicklightu u konkurenciji starijih kadeta (+ 69 kg), a Ivona Galešić je postala prvakinja Hrvatske u kicklighatu za starije kadetkinje. Mihaela Topalli osvojila je srebrnu medalju u kicklightu kao starija kadetkinja. Zara Lerga je brončana u kicklightu starijih kadetkinja.

Nisu se "pretorijanci" tu zaustavili nego je i Luka Ceranja "uzeo" srebrnu medalju u juniorskom full contaktu do 75 kg. Leonhard Šarić se "okitio" brončanim odličjem u fullcontaktu seniora do 71 kg.

-Naši članovi su se iskazali osvojivši ukupno sedam odličja, od čega je čak pet zlatnih, jedna srebrna i jedna brončana medalja. Po svim "referencama", visoko držimo ljestvicu - najbolji smo klub u lightcontaktu i četvrti u kicklightu u Hrvatskom kicboxing savezu, kazao nem je vidno zadovoljni trener Mentor Topalli.


 

03. lipanj 2024 09:43