StoryEditorOCM
Sport7. KOLO 3. NL-JUG

Zadar dočekuje Primorca, a Richard Djeveljekaj poručuje: "Na Stanovima idemo na tri boda protiv svakoga pa tako i protiv njih"

Piše HNK Zadar/zadarski.hr
29. rujna 2023. - 11:57

U 7. kolu 3. NL-jug Zadar u subotu na Stanovima dočekuje Primorca iz Biograda kojeg vodi trener Dragan Blatnjak. Dok Zadar i dalje trži vodeću poziciju na tablici, Primorac je sa samo 2 boda manje na šestom mjestu.

- Spremni smo za utakmicu. Ovaj smo tjedan trenirali zbilja dobro i kod nas je uvijek isti cilj, i doma i u gostima idemo na tri boda pa će tako biti i sada. Mi kao i uvijek jedva čekamo utakmicu i ovim putem pozivam i naše navijače da nas dođu podržati i daju vjetar u leđa ovim momcima koji to zaslužuju.– rekao je trener Marin Oršulić.

- Nakon remija s Junakom, dočekujemo Primorac na Stanovima. Atmosfera u ekipi je dobra, treniramo kvalitetno i spremni smo za ovu utakmicu. Pobjeda nam znači da zadržimo prvo mjesto na tablici. Primorac također posjeduje kvalitetu. Na Stanovima idemo na tri boda protiv svakoga pa tako i protiv njih. – rekao je Richard Djeveljekaj.

Utakmica s Primorcem počinje u 16 sati. Prodaja ulaznica počinje sat vremena prije početka utakmice na blagajni stadiona, a po cijeni od 4 eura.

30. travanj 2024 00:35