StoryEditorOCM
SportVELIKO SRCE

Vrški košarkaši organizirali humanitarnu akciju za Dječji vrtić "Vrška vila"

Piše Toni Perinić
27. rujna 2020. - 14:55

Ne mjeri svoj uspjeh prema onome što si postigao, nego prema onome što si mogao postići sa svojim mogućnostima, izjavio je jednom prilikom John Wooden, jedan od najpoznatijih košarkaških trenera u povijesti.

Premda je finale Lige košarkaških amatera i rekreativaca (LIKAR) na redu večeras,  košarkaši KK Vrsi odnijeli su najveću pobjedu ljudskosti, velikodušnosti i nesebičnosti te postigli veliki moralni uspjeh sa svojim mogućnostima.

LIKAR je cijele tijekom cijele sezone prikupljao sredstva od tehničkih pogreški momčadi, a Vrški košarkaši kao „fair play" momčad sezone, donaciju su odlučili uplatiti dječjem vrtiću „Vrška vila" Vrsi.

Kako su nam neki od košarkaša istaknuli, odmah su se složili kako donacije trebaju uplatiti dječjem vrtiću, s obzirom na to da je za korisnike besplatan, a opet iziskuje novčana sredstva za organizaciju rada.

Donacije će se nastaviti skupljati do kraja dana, a pomoći možete svi uplatom na IBAN Udruge zadarskih sportskih novinara. Vjerujemo kako će njihova donacija obradovati tete i najmlađe mještane koji uživaju u novouređenim prostorijama vrtića.

Večeras je na redu veliko finale LIKAR-a od 18,30 u hramu košarke - Jazinama gdje će snage odmjeriti KK Vrsi i Veterani KK Puntamika. Nadamo se kako će naši košarkaši biti i sportski pobjednici prvog izdanja LIKAR-a.

image
Vrsi humanitarna akcija
Toni Perinić

IBAN: HR4824070001100537133 otvoren kod OTP banka

NAZIV PRIMATELJA: Udruga zadarskih sportskih novinara

ADRESA PRIMATELJA: Splitska 3, Zadar

MODEL I POZIV NA BROJ: HR00 DATUM (npr. HR00 06022020)

OPIS PLAĆANJA: Donacija za Dječji vrtić "Vrška vila", Vrsi

24. travanj 2024 21:53