StoryEditorOCM
SportUTAKMICA NA KIŠI

Veliki trećeligaški derbi u Unešiću između Zagore i Zadra završen je bez pobjednika. "Nisam zadovoljan ni sezonom, ni rezultatom"

Piše I.G.
14. svibnja 2023. - 10:45

Veliki trećeligaški derbi u Unešiću između Zagore i Zadra završen je bez pobjednika 0:0. Igra nije mogla ni biti dobra jer je tijekom susreta padala jaka kiša, akcije koje su igrači pokušali provesti u djelo nisu se uspjele izvesti. Na kraju možda je i pravično neodlučeno. Zagora je postala dva kola prije kraja pobjednik lige – prva je sa 61¸bodom, dok je Zadar drugi sa 54 boda. Evo što je nakon susreta kazao trener Zadra, Dragan Blatnjak.

- Čestitam Zagori na osvojenom bodu i naslovu prvaka. Pokazali su više, željeli su naslov više od nas i na kraju su ga zasluženo osvojili. Uvjeti su bili takvi kakvi su bili, isti za obje momčadi. Željeli smo pobjedu, tražili smo tri boda, tako da moram biti nezadovoljan rezultatom. Ne možemo biti zadovoljni ni sezonom, jer smo željeli više. Podsjetio bih da nismo ni krenuli s centra, a kiša je počela padati. Bilo je malo nogometa, odnosno nije bilo onog što smo očekivali kad smo govorili o derbi utakmici. Međutim, nije to alibi, svima nam je bilo isto. Mi sada moramo kvalitetno odigrati preostale dvije utakmice, pokušati pobijediti i sačuvati drugo mjesto. Bitno je da radi sebe, grba kojega nosimo na dresu i ugleda Kluba, kazao je Blatnjak.

27. travanj 2024 12:51