StoryEditorOCM
SportKREĆU PRIPREME

Uspješni pomoćnik trenera obavit će prozivku u Hrvatskom Vitezu

Piše Ivica GJERGJA
14. siječnja 2024. - 15:24

Nakon više od mjesec dana odmora, u ponedjeljak će na teren igrališta „Gordan Demo“ u Posedarju izaći igrači Hrvatskog viteza Posedarje. Prozivku će izvršiti dosadašnji pomoćni trener Ivan Šimurina, koji je poznato nogometno lice. Pored toga što je bio pomoćnik trenira seniora, Šimurina je radio i u Školi nogometa ovog kluba. Zauzeo je privremeno mjesto prvog trenera,  sve dok Uprava kluba ne pronađe trenera, jer je uspješni Marko Pinčić nakon polusezone, u suglasju s Klubom napustio kormilo Viteza. 

Šimurina će izvršiti prozivku igrača Viteza, iznijeti plan i program rada gdje se očekuje rad na tjelesnoj spremi, uigravanju momčadi i odigravanju prijateljskih utakmica do početka prvenstva koje u Trećoj NL - Jug počinje krajem veljače.

Podsjetimo kako je Šimurina s 26 godina napustio aktivno igranje i posvetio se trenerskom poslu, a sigurno će imati znanja za prenijeti igračima koji će sudjelovati u pripremama za prvenstvo. Ivan pohađa i Nogometnu akademiju HNS-a gdje je također vrlo uspješan.

Igrao je najduže u NK Zadru od 2004. godine, pa u Raštanima, austrijskom GAK-u, Gorici, Istri i slovenskom Koperu te na kraju opet u Zadru.

image

Prozivku će izvršiti dosadašnji pomoćni trener Ivan Šimurina

 

27. travanj 2024 15:24