StoryEditorOCM
SportDANAS U 17 SATI

U prijateljskoj utakmici Primorac dočekuje HNK Zadar

Piše I. G.
18. kolovoza 2023. - 14:33

Kako se primiče početak prvenstvenih nadmetanja u Trećoj NL-Jug, time se završavaju pripreme tih nogometaša, pa su u Primorcu i Zadru odlučili odigrati svojevrsnu generalku pred prvenstvo. Ta utakmica će se odigrati u Biogradu na igralištu Kazimir i Silvio danas (subota), a početi će u 17 sati.

Očekuje se da će treneri Dragan Blatnjak (Primorac) i Mario Oršulić (HNK Zadar) isprobati sve igrače koji su im u na raspolagnju i na koga mogu računati u prvenstvu. Prema onome što su jedna i druga momčad prikazale na odigranim pripremnim utakmica očekuje se dobro izdanje jednog i drugog tima, te da bi navijači mogli doći na svoje. Evo što nam je kazao trener domaćih iz Biograda Dragan Blatnjak:

-Vjerujem da će ova utakmica bili  na visokoj razini, svakom od mojih igrača dat ću priliku da se još jednom uvjerim u njihove mogućnosti. Očekujem da će takao učiniti i kolega Oršulić u Zadru. Još nam ostaje nakon utakmice tjedan dana do početka prvenstva kako bi neke stvari finalizirali i otkloni ono što nam ne valja. Ovim putem bih pozvao i naše i navijače Zadra da dođu na utakmicu, kazao nam je trener Primorca Dragan Blatnjak

02. svibanj 2024 03:33