StoryEditorOCM
SportŠTO KAŽE TRENER

U posljednja dva kola Chicksice su ostvarile dvije pobjede i osigurale doigravanje za prvaka

Piše Ivica GJERGJA
4. veljače 2024. - 18:43

Nakon sedmog odigranog kola u Prvoj HMNL žene, s Mirlović Zagorom i pobjedom od 3:1, Futsal Super Chicks potvrdile su četvrto mjesto i time ostvarile doigravnje za prvaka lige. Sastav Chicksica bio je raznolik od samog početka priprema i nastupa u prvenstvu, sastavljen od mladih igračica, ali itekako iskusnih koje su na svakoj utakmici bile nositeljice igre. Igračice su dobro odradile svoju zadaću uz „blagoslov“ i vođenje nogometnog fanatika kakav je trener Luka Marinović.

Marinović je u klubu „Katica za sve“, on je taj koji sve radi, kojeg se sve pita, koji određuje i koji „dodaje“ ono što treba, stoga Luki „kapa do poda“.

- U posljednja dva kola vezali smo sa Olmissumom i Mirlović Zagorom dvije pobjede što nas je učvrstilo na četvrtom mjestu ljestvice. Osigurali smo doigravanje za prvaka na čemu mojim curama iskreno čestitam. Kada sve skupa analiziram, mogu reći da u igri imamo glavu i rep, naše su akcije odlično posložene, a vratarka Matković radi što treba. Ona je ta koja diktira našom igrom, ali i velika brana napadačicama protivnika, govori Luka dodajući kako im slijedi doigravanje.

- Igrat ćemo dvije utakmice, koje će, uvjeren sam biti na visokoj razini s naše strane, ali i od strane MC Plusa s kojima ćemo igrati. HNS je posljednji vikend u veljači organizirao završni turnir na kojem će se odigrati finale i susret za treće mjesto. Mi smo osigurali sudjelovanje na tom turniru i zato curama čestitke. Ako nam se posloži mogli bi ponoviti uspjeh iz sezone 2020. godine kada smo bili treći, pa čak ga i prestići, kazao je Marinović.

 

03. svibanj 2024 21:40