StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR

U finalnom srazu juniorskog dijela Gauni iz Biograda bili bolji od Ugande iz Benkovca

Piše Ivica Gjergja
16. srpnja 2021. - 14:28

Ljubitelji 'malog baluna' koji sinoć nisu došli u Galovac propustili su puno odličnih golova, dobrih rola pojedinaca, dodavanja, te proigravanja. Postignuto je ukupno 29 zgoditaka, u prosjeku 9,66 po utakmici,

Domaća momčad Galovac porazila je Plovaniju, a istakli su se otac Goran i sin Roko Burčul. Goran poznatiji kao Daćo postigao je dva zgoditka, a u svemu ga je podržavao sin Roko.

U finalnom srazu juniorskog dijela turnira Gauni iz Biograda su nakon šesteraca bili bolji od Ugande iz Benkovca. Pred sam kraj vodila je Uganda (3:2) , da bi nekih deset sekundi prije sudačkog zvižduka i završetka susreta, Gauni poravnali na 3:3 i odveli susret u izvođenje šesteraca. Spretniji i sretniji su bili dečki iz Gauna u izvođenju šesteraca, te su osvojili prvo mjesto, dok će Uganda morati čekati drugu prigodu.

Treći susret su odigrali Tinj i Škabrnja u seniorskom četvrtfinalu, gdje su Tinjani 'na krilima' Stipe Bašića, koji je bio strijelac tri zgoditka, visoko (7:3) porazili momčad Škabrnje.

- Bila je to divna večer, prava „fešta malog baluna“, što je svojevrsna predigra za finale koje će se odigrati u subotu. Bravo za sve - rekao je na kraju večeri jedan od organizatora turnira, Božo Dokoža.

image
MALONOGOMETNI TURNIR KVARTOVA I SELA „MOLENDINI“ – GALOVAC
Ivica Gjergja

 

Rezultati, četvrtfinala:

Galovac – Plovanija 8:5,

Finale juniorskog dijela turnira Uganda Bankovac – Gauni Biograd na šesterce 5:4(3:3). Gauni iz Biograda su pobjednici juniorskog turnira.

Tinj – Škabrnja 7:3.

Večeras, petak igra se po sljedećem rasporedu:

U 20,30 sati revijalna utakmica žena Super Chicks –IPA,

Polufinale.

U 21,30 sati Galovac – Paljuv,

U 22,30 sati Tinj – Debeljak.

02. lipanj 2024 11:31