StoryEditorOCM
SportIZVRSNI I ANGAŽIRANI

U BK Ares trenira 30-tak zadarskih studenata, Karla je trenerica, a Šime je već iskusan boksač. Jedni druge potiču na uspješnost...

Piše Ivica Gjergja
10. prosinca 2023. - 16:02

Boksački klub Ares iz Zadra svoju je ulogu sportskog edukatora shvatio jako ozbiljno. Naime, među redovitim članovima Aresa ima popriličan broj zadarskih studenata, na koje su u klubu posebno ponosni. Jer uz marljivo treniranje ne propuštaju biti aktivno i u sportskoj zajednici na zadarskom sveučilištu.

Za ovu priliku ističemo njih dvoje, trenericu Karlu Tadić, ujedno tajnici Odbora za sportska događanja na Sveučilištu u Zadru te boksača, Šimu Krešimira Zeka, koji iza sebe već ima podosta pobjeda, a aktivan je u nekoliko sveučilišnih tijela i organizacija.

image

Karla Tadić i Šime Zeko

Bk Ares/Slobodna Dalmacija

- Naš boksač Šime Krešimir Zeko student je druge godine dvopredmetnog Diplomskog studija povijesti i latinskog jezika i rimske književnosti. Istovremeno je član Predsjedništva Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru te predsjednik Odbora za sportska događanja. Karla Tadić, također studentica, pohađa treću godinu redovnog preddiplomskog studija rusistike i sociologije te obnaša dužnost tajnice Odbora za sportska događanja. Ponosni smo na njihovu izvrsnost i angažman, kazao nam je trener BK Ares Niko Marketin.

BK Ares prema riječima trenera Marketina ukupno broji oko 30 studenata i studentica koji zajedno treniraju i potiču jedni druge na napredak, i u ringu i u studentskim klupama.

15. lipanj 2024 06:46