StoryEditorOCM
SportIZA BITKE

Trener Primorca Mirko Labrović: "Stalno isto u obrani, zapravo smo sami sebi dali u 37. minuti zgoditak..., ali bez obzira na sve ja sam optimist!"

Piše Ivica Gjergja
20. rujna 2020. - 16:49

Nakon prespavane noći i poraza u Makarskoj od Zmaja, miješaju se osjećaji kod svih u HNK Primorcu. Dakako da je - dojma smo - najviše „opsjednut“ svime što se događalo na terenu trener Mirko Labrović. Svi oni promašaje, pa sva dobra igra koju su njegovi prezentirali na terenu - natjerali su ga na srdžbu što se nije moglo makar uknjižiti bod, ako ne sva tri. I objektivni promatrači događanja na domaćem terenu misle kao trener - ne bi bilo nezasluženo da su uzeli bodove ili makar jedan. Evo što kaže trener Mirko Labrović:

- Kada se sjetim da smo na terenu diktirali tempo i imali igru, a da nam se po tko zna koji put ponavlja to da nam obrana kiksa vraćajući loptu vrataru, te joj presijeku put domaćini i tada ne možeš učiniti ništa. Zapravo smo sami sebi dali u 37. minuti zgoditak. Bila je kontra, naši su ispali i evo muke. Naš vratar nije niti jednom intervenirao, a što govori o našoj igri u polju. Što vam reći, moramo otkloniti „feler" što prije. Bez obzira na sve ja sam optimist, nagradit će se naš rad i trud koga ulažemo na treninzima - kratko nam je kazao trener Labrović.

Drugi sudionik županije u ovoj trećoj ligi HV Posedarje jednostavno je zaustavio dobe igre Jadarana LP i uzeo veliki bod na njegovu terenu. Odigrali su vitezovi odlično, istina, bila je orijentacija na obranu, ali su u svakom trenutku znali što im je raditi. Zadaća je ispunjena, a kad pretendentu za prvaka uzmeš na njegovom terenu bod, tada si uspješan, a oni jesu. Prema prikazanom, ulaze u ritam po onoj „doma tri, vani jedan bod“. Nastave li tako bit će bodova, to im treba poželjeti jer su sve u klubu posložili da tako bude. Vrijeme radi za njih, pa i za njihove bodove.

Na ljestvici je trenutno nakon odigranih četiri utakmice u pet kola Primorac sedmi sa 4 boda, dok je HV Posedarje osmi s isto četiri boda.

25. travanj 2024 15:49