StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Trener Alkara: ‘Zadrani, u Sinju se bodovi ne osvajaju lako!‘

Piše Mišo Gulić/SD
6. ožujka 2023. - 12:30

Alkar će u 21. kolu HT Premijer lige biti domaćin Zadru.

Sinjani su kao i svaki put do sada nastavili s praksom izlaženja ususret ABA ligašima tako će svoj susret sa Zadranima igrati danas od 18 sati.

Gledano iz sinjske perspektive nije ovo utakmica u kojoj se računa na pobjedu, stoga bi eventualno iznenađenje bio klasični jackpot. Nije to nikakvo podcjenjivanje sinjske košarkaške družine i mahanje bijelom zastavom, nego trenutni omjer snaga, što ne znači da domaćini nemaju šansi. U pravilu se ABA ligaši kroz sezonu poskliznu tu i tamo, stoga dok god se igra sve opcije ostaju otvorene. Zadar je u subotu bio teški boj u Podgorici, a to uvijek ostavlja traga.

- Mi smo u proteklom razdoblju odigrali tri prijateljske utakmice u kojima smo malo više prilike dali igračima s manjom minutažom, uveli smo i neke nove stvari u našu igru i pokušavali se što bolje pripremiti za posljednja dva kola ovog dijela prvenstva, kao i za početak Lige za ostanak. Zadar je favorit, ali mi želimo pružiti što bolju predstavu i da pokažemo da je ovo naš domaći parket i da se bodovi ovdje ne osvajaju lako. Zadar je odigrao odlično u Podgorici i neće imati previše vremena za pripremu ove utakmice, tako da i tu vidimo svoju priliku. Za utakmicu zbog ozljede neće konkurirati Putnik, dok je ostatak momčad spreman - kazao je trener Alkara Luka Bujas.

30. travanj 2024 16:37