StoryEditorOCM
SportASK ZADAR

Stasala devetnaesta generacija polaznika škole atletike: diplomu primilo čak 42 malih atletičara!

Piše Ivica Gjergja
27. lipnja 2024. - 18:57

Školu atletike Atletskog sportskog kluba Zadar uspješno je privelo kraju 42 malih atletičara od ukupno 52 upisanih na početku školske godine 2023/2024. U press dvorani ŠC Višnjik upriličena je za njih mala svečana dodjela diploma i prigodni domjenak. Diplome su mali atletičari primili iz ruku svojih trenera Katarine Gašparović Žodan i Tomislava Saratlije, uz prisustvo roditelja.

- Ovo je već devetnaesta po redu generacija polaznika škole atletike koji su uspješno prošli najosnovnije segmente popularno zvane kraljice sportova. Drago nam je svima u klubu što smo uspješno završili ovu školu. I ovo je od 2004. godine nastavak kontinuiteta koji naš klub ulaže u najmlađe atletičare i iz godine u godinu uspijevamo privući veliki broj zainteresirane djece koja imaju priliku u godinu dana usvojiti elementarne atletske korake uz četiri natjecanja na kojima su mogli pokazati usvojeno znanje. Na kraju bih se u ime kluba zahvalio roditeljima djece koja treniraju u klubu na dobroj suradnji i podršci koju imamo od njih, istaknuo je trener i predsjednik kluba Ivica Šola.

Oni su sretnici sa diplomama: Tessa Blatnjak, Toni Juric, Lorena Šarić, Ivana Srhoj Vilić, Nina Batur, Matea i Tara Krmpotić, Bože, Marija i Kata Grubić, Dominik Deljanin, Lara Pavlović, Ema, Nika i Hana Demo, Maša, Sofija i Nina Poljak, Pavel Tačković, Matej Žilić, Greta Župan, Nika Odžaković, Petra Jurlina, Šimun Discordia, Vera Kresoja, Dominik Dušević, Patrik Krišto, Leda Gerić, Luka i Šimun Gulan, Naomi Crnčić, Nikša i Viktorija Poljak, Maša i Michelle Padrenostro, Dominik Zdrilić, Gabriela Dunatov, Manuela Josipović, Karla Tokić, Lara Grdović, Niko Ćurković, Karlo Ćurković.

image
Ivica Gjergja
image
Ivica Gjergja
image
Ivica Gjergja
image
Ivica Gjergja
27. lipanj 2024 19:03