StoryEditorOCM
SportOSVRT NA 6. KOLO

Slegli su se dojmovi nakon županijskog derbija, evo što kažu treneri Pinčić i Blatnjak o podjeli bodova...

Piše Ivica GJERGJA
22. rujna 2023. - 20:31

Nakon što su se stišale navijačke strasti možemo se osvrnuti na derbi Primorca i HV Posedarja. 

Krenulo se u susret bez respekta i Vitezovi su prvi zaprijetili, da bi domaćini u dva navrata imali izglednu priliku, no lopta se našla u rukama vratara Pinčića. Igralo se između dva kaznena prostora, s puno opreza i malo šansi. Kad bi neka momčad došla u priliku obrane su bile na mjestu pa je prvi dio završio bez zgoditaka.

image

PRIMORAC – HV POSEDARJE

U 57. minuti gosti su preko Vlatka Blaževića došli do gola, no nisu se predavali domaćini pa je u 69. minuti Roko Nakić poravnao na 1:1. Do kraja susreta i na jednoj i drugoj strani bilo je propuštenih prigoda.

Tijekom cijelog susreta igralo se fer i korektno s obje strane, bez ikakvih grubosti, no sudac Josip Budan očigledno se nije uklopio, podijelio je šest žutih kartona (četiri domaćoj momčadi i dva gostima), valjda iz bojazni da susret ne krene krivim smjerom. 

image

PRIMORAC – HV POSEDARJE

- Teška i neizvjesna utakmica mogla je otići na jednu ili drugu stranu. Mislim da su pokazanom igrom na terenu svi zadovoljni, kao i na kraju postignutim rezultatom. Najvažnije mi je da nastavljamo kontinuitet i pozitivan niz iako smo bili bez jednog od naših najboljih igrača, Luke Begonje. Drago mi je i raduje me što su Čelić i Zdrilić odigrali na visokom nivou. Iskazali su se, što me posebno veseli za buduće utakmice. Ovo je šesto kolo i nismo poraženi, a što se tiče derbija svi smo zadovoljni. Čestitam svojim dečkima na borbenosti i ostvarenju, kao i domaćinu na fer i korektnoj igri, kazao je trener Viteza Marko Pinčić.

image

PRIMORAC – HV POSEDARJE

- Mislim da je rezultat utakmice, koja je bila tvrda i teška, a takvu smo i očekivali, realan. Mi smo imali lijepih perioda igre kao i naši protivnici pa stoga mislim da bi bilo nezasluženo da je rezultat otišao na jednu ili drugu stranu. Bio je to pravi derbi, navijači su bili zadovoljni, teren težak, a vrijeme sparno. Na kraju smatram da je rezultat pravedan. Čestitam objema ekipama na prikazanom, rekao je trener Primorca Dragan Blatnjak.

image

PRIMORAC – HV POSEDARJE

23. svibanj 2024 09:12