StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE ZA OSTANAK - ULAZAK U PRVU SONIK ŽMNL

„Samba“ se pleše u Poličniku i u Poljicima!

Piše Ivica Gjergja
14. svibnja 2018. - 21:42
detalj1

U ovom natjecanju vladalo je veliko zanimanje pa su Mocire bile dobro popunjene obje večeri. Svakako da je najveće iznenađenje ovih kvalifikacija ispadanje iz lige Svetog Ante koji „stanuje“ u njoj 20 godina. No zato je MNK Samba iz Poličnika, prva Druge lige, ugodno iznenađenje kvalifikacija jer su u dvije utakmice pobijedili upravo „Svece“. Igrač utakmice bio je Marko Domagoj Lončar trostruki strijelac u prvom susretu, dok je u drugo bio dvostruki strijelac, to je novi malonogometni „virtuoz“ za koga će se dosta toga dobrog čuti ubuduće. Zbog pobjeda je bila velika fešta u Poličniku, a velika tuga na Smiljevcu radi njihovih „Svetaca“. Treba istaći istrajnost voditelja Sambe Ivana Zrilića i Stipu Lončara.

 Drugi par su bili Bili Brig, drugi u Drugoj ligi, i Poljica, a „brižani“ su bili na korak do ostvarenja sna. Bili Brig nošen navijačima i Stipom Vujevićem za malo nisu uhvatili Prvu ligu. Voditelj Josip Lončar – Švabo i njegovi bili su odlični i dali sve od sebe na parketu, no bila je kvalitetnija momčad Poljica predvođena braćom Vučković, a koju ćemo i dogodine gledati u elitnom razredu zadarskog futsala.

Prvi susreti:

SVETI ANTE – SAMBA 2:4

SVETI ANTE: Popov 1, Zrilić, Čirjak, Jakušić 1, Klarin, Prenđa, Jamičić, Škara, Vukorepa.

SAMBA: Kovačević, Proroković, Jukić, Barić, Š. Zdrilić, M.D. Lončar 3, Kovačević, Barić, S. Zdrilić, J. Zdrilić 1, L. Zdrilić, V. Lončar.

Drugi susret

Samba – Sveti Ante 4:2.

 

POLJICA – BILI BRIG 4:2

POLJICA: Predovan, Kojić, Mrdelja, I.Vučković, T. Vučković 1, V. Vučković, Kevrić 1, Marinović, Aleksić, Jurlina 2.

BILI BRIG: Žunić, Maričić, Valčić, Baljak, Jurjević, Štrkalj 1, Perica, Lončar, Vujević 1.

Drugi susret

Bili brig – Poljica 5:4.

28. travanj 2024 21:28