StoryEditorOCM
SportDERBI U POSEDARJU

‘Respektiramo svakog protivnika, a posebno Zagoru koja je jedna od najjačih momčadi u svojim redovima, ali mi idemo po pobjedu!‘

Piše Ivica Gjergja
2. listopada 2020. - 13:45

U prošlu srijedu igrajući u Metkoviću protiv Neretve, Vitezovi su poraženi rezultatom 3:2. Ipak, mora se reći da su dva puta vodili i da su domaćinu poklonili pobjedu, jer svoje prigode nisu iskoristili.

Ostavljali su im dosta prostora da se razmašu, te će iz te utakmice trebati izvući dosta pouka što je i učinjeno. Sada očekuju NK Zagora - Unešić, jednu od najboljih momčadi u ligi. Momčad viteza je spremna, a evo što je kazao prvi čovjek struke.

- Respektiramo svakog protivnika, a posebno Zagoru koja je jedna od najjačih momčadi u svojim redovima, imaju pet – šest prvoligaških igrača i odlično im je ukomponirana momčad. Bez obzira na sve, nama ništa drugo ne ostaje nego da idemo na pobjedu, dat ćemo svoj maksimum i obradovati naše navijače dobrom igrom i bodovima, kratko je kazao trener Kristijan Tuta.

Nogometni puk u Posedarju očekuje pobjedu svojih ljubimaca, a na neki način da im pobjeda bude uvod u feštu koju će spojiti s nedjeljom Gospe od Ružarija. Utakmica će se odigrati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a cijena karte za susret je 20 kuna.

Podsjetimo da je HV Posedraje 10. na ljestvici s osam bodova, dok je Primorac 12. sa sedam bodova.

Susret HV Posedraje – Zagora igra se na igralištu „Gordan Demo“ u subotu u Posedraju s početkom u 16 sati.

Sudac: Mario Jadrijević

Pomoćnici: Duje Sarić i Tomislav Kujunđić

Delegat: Anđelko Bešker

20. travanj 2024 00:16