StoryEditorOCM
Sport‘ŽIVI U LIMBU‘

‘Real se ne usudi reći Modriću da ode, čekaju da sam kaže da ide. Ako ostane, hoće li mu Perez reći ne?‘

Piše Sportske Novosti
29. ožujka 2024. - 20:55

Španjolski mediji nastavljaju špekulirati o budućnosti Luke Modrića u Realu. Hrvatskom kapetanu na ljeto ističe ugovor i još uvijek nije poznato hoće li Kraljevi odlučiti produžiti suradnju s jednim od najboljih veznjaka u povijesti svoga kluba. Prema navodima Marce, Real također čeka koju će odluku donijeti Modrić, zato što ne žele biti oni koji će eventualno morati "potjerati" Modrića iz kluba, pišu Sportske novosti.

"Real se ne usudi reći Modriću da ode jer bi ispalo da ga tjera pa čeka da vrijeme prođe te da Modrić sam kaže da ide jer nije dobio novi ugovor. Plan je jasan, iako se mnogima čini da je ta odluka pogrešna", piše u tekstu.

"Što biste radije, 20 minuta Modrića ili 20 minuta Ceballosa kad ulaze s klupe? Nogometno gledano, to pitanje nema smisla. Modrić živi u limbu između odlaska i ostanka, a vjerojatno mu se u glavi stalno nameće ideja da ostane. Zašto i ne bi? Uvijek kad zaigra pokaže da je maksimalno posvećen. Nije problem da se Modrić ne uklapa u ekipu, očito je da je i dalje potreban Realu", nastavljaju Španjolci.

Ključna stavka mogla bi biti odluka Florentina Pereza. U slučaju da Modrić odluči otići, navodi se kako mu se pripremiti oproštaj dostojan za jednu legendu, nešto što je Realu nedostajalo posljednjih godina.

"Trenutno je stanje takvo da je Real lopticu prebacio na Lukinu stranu terena. Ako odluči da odlazi, 24. svibnja će dobiti jedan od najljepših oproštaja ikad. Ali ako odluči ostati, hoće li mu Perez zbilja reći "ne"?"

"Sjetite se samo kako su prije godinu dana sjeli i u deset minuta razgovora dogovorili produljenje. Konačna odluka će doći svakog trena i sada sve ukazuje na odlazak, ali s Modrićem se nikad ne zna. Možda želi osvojiti šestu ili sedmu Ligu prvaka pa po tome biti najveći ikad", zaključuje se u tekstu.

28. travanj 2024 01:32