StoryEditorOCM
SportNAJAVA UTAKMICA

Primorcu na gostovanje dolazi momčad Zmaja iz Makarske, a „Vitezovima“ trenutni prvak Jadran LP

Piše I. Gjergja
9. travnja 2021. - 12:11

U ovom kolu županijski trećeligaši su domaćini. Tako na igralište Kazimira i Silvija u Biograd Primorcu dolazi momčad Zmaja iz Makarske, a na igralište Gordana Deme „Vitezovima“ trenutni prvak Jadran LP. Da se uzmu bodovi trebat će se dobro oznojiti, a prema onome što su davali na treninzima, igrači oba županijska ligaša mogu očekivati pobjede. Primorac je trenutno na ljestvici 11 sa 25 bodova, a Vitezovi su 14-ti sa 24 boda.

- Tjedan je bio dosta naporan, a kako smo protiv Jadrana odigrali jednu od najboljih naših utakmica, vjerujem da ćemo s Makaranima uz dobru igru i napor na terenu pobijediti. Cijenimo Zmaja, no, uvjeren sam da ćemo mu „potkresati“ krila, kazao nam je napadač Primorca Luka Vodopija.

- Dolazi nam jedna od najboljih momčadi, no, na našem terenu nitko nije bolji dok to ne pokaže. Vjerujem da ćemo to mi biti. Nema nikom popuštanja pa ni Jadranu LP. Cijenimo njihove igre i mjesto gdje se nalaze, ali bodovi bi trebali ostati doma, kazao nam je igrač Viteza, Denis Remšak.

Susret HV Posedarje –Jadran LP igra se u subotu u 6,30 sati na igralištu Gordan Demo u Posedraju. Sudac: Ante Sočo. Pomoćnici: Ante Proso, Ivan Taraš. Delegat: Mladen Žilić-Gušo.

Susret Primorac – Zmaj (M) igra se u subotu u 16,30 sati na igralištu Kazimir i Silvio. Sudac: Vlatko Jurešić. Pomoćnici: Frano Palfi i Teo Babić. Delegat: Mladenko Pavić.

25. travanj 2024 06:48