StoryEditorOCM
SportPOLUFINALE KUPA

Primorčevi igrači pobijedili Abecedu iz Zadra i prošli u finale

Piše Ivica Gjergja
7. listopada 2020. - 09:28

PRIMORAC – ABECEDA na jedanesterce 5:3(1:1)

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Sudac: Damir Lerga. Pomoćnici Zdrilić i Nimac.

Strijelci: 1:0 Bkljača (48), 1:1 Ivčević (64-11m). Jedanesterci: Brkljača, Banović, Mrkić, Čirjak za Primorac, a Buterin i Matak za Abecedu.

PRIMORAC: Šimović, Klarica, Mrkić, Bobanović, Živić, Ivin, Banović, Miletić (od 67. Budanović), Brkljača, Erlić (od 67. Čirjak), Ružić (od 36. Brkljača). Trener: Jurica Knez.

ABECEDA: Šarić (od 36. Predovan), Marasović (od 48. Franjković), Džapo, Buterin, Gagula, Guzić (od 36. Perosla), Dunato (od 55. Matak), Ivčević, Pavlović (od 42. Žilić), Buljat, Ivković (od 42. Galac). Trener: Stipe Pavičić.

image
POLUFINALE KUPA PIONIRA
Ivica Gjergja

U polufinalnom susretu pionira Primorca i Abecede iz Zadra Primorčevi igrači su prošli u finale pobjedivši na jedanesterce. Nakon regularnog dijela susreta koji je završen 1:1, jedanesterce su bolje izveli domaći nogometaši i zasluženo se plasirali u finale. Kod jedanaesterca istakao se vratar Vlado Šimović (Primorac) koji je obranio dva.

- Iskreno sam ponosan na dečke, koji iz tjedna u tjedan naporno rade, a ova pobjeda im je i na neki način nagrada za uloženo. Mislim da smo bili bliže pobjedi i u regularnom djelu gdje smo držali visok intezitet igre cijelu utakmicu i nismo dozvolili Abecedi da razviju svoju pas igru. Moram čestitati protivniku na fer i korektnoj igri. Rasterećeni čekamo finale, - kazao je trener i voditelj škole Primorca Jurica Knez na kraju susreta.

18. travanj 2024 23:40