StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKI OGLED

Primorac - HV Posedarje: Mrkić kao Van Basten! Zgoditak jedan, ali vrijedan, oduševio je publiku

Piše I. Gjergja
5. veljače 2024. - 17:40

PRIMORAC - HV POSEDARJE 1:0 (0:0)

BIOGRAD - Igralište Kazimir i Silvijo. Sudac: Martin Matijević. Pomoćnici: Katuša i Bačić.

Strijelac: 1:0 Mrkić (75).

PRIMORAC: Čulin, Gambiraža, Torbarina, Bitunjac, Vodopija, Birkić, Lazarevski, Musa, Vujčić, Stokić, Jurišić. Još su igrali: Stojanov, Kelava, D. Kulaš, Gašpar, Kadija, Mrkić, Vučković, Živić, Okechukwu, F. Kulaš, Žulj, Škara, Vulin, Perišić. Trener: Leo Šarić.

HV POSEDARJE: Pinčić, Zdrilić, Pranić, Kevrić, Čurjurić, Begonja, Morić, Zebić, Jurjević-Adžić, Knežević, Čirjak. Još su igrali: Brala, Sinovčić, Erstić, Ivandić, Jurjević. Trener: Ivan Šimurina.

Treneri Primorca, Leo Šarić i HV Posedraja, Ivan Šimurina, dali su u provjernom prijateljskom srazu svim igračima priliku da se okušaju u utakmici na koje računaju za predstojeće prvenstvo u Trećoj NL-jug koje počinje 24. veljače.

Prema onome što se vidjelo u igru oba trenera su prikazanim zadovoljni, ima kako rekoše još nekih dorada, no imaju i vremena da budu igrači u optimalnoj formi.

Gostujući nogometaši su u igri imali lijepih trenutaka no nisu uspjeli postići zgoditak, dok su domaćini postigli jedan preko Šime Mrkića u 75 minuti. Zgoditak je oduševio publiku iz koje se pročulo da je gol postignut kako nekad poznati Nizozemac Van Basten. Pa Šime samo tako nastavi, vikali su gledatelji.

Drugi dan oba trenera su nastavili sa trenizima i pripremama, dok Vitezovi očekuju susret sa Velebitom 10. veljače, Primorac će raditi na svom terenu.

01. svibanj 2024 22:14