StoryEditorOCM
SportHNK DALMATINAC CRNO

Ojačan stručni stožer Škole nogometa - evo tko će raditi s malim nogometašima

Piše Ivica Gjergja
28. srpnja 2020. - 20:57

Ovih dana Škola nogometa HNK Dalmatinac iz Crnog krenula je s pripremama za narednu sezonu. Neposredno pije početka priprema u Škola je ojačana u stručnom stožeru. Tako je trener Josip Kvartuć, profesor nogometa sa PRO licencom. On će voditi papaline i tiće. Sam Josip je kazao:

-Iznimna mi je čast što sam uključen u rad u Školi nogometa Dalmatinca iz Crnog, koji je već godinama poznat po dobrom radu s mlađim uzrastima. Trenirat ću papaline i tiče i ovim putem pozivam svu djecu da nam se priključe. Kvalitetan rad i vrhunski uvjeti su garancija da će djeca usvojiti osnovne vještine nogometne igre i da će s guštom dolaziti na trening, kazao je Josip.

Uz pojačanje u stručnom stožeru dogovorena je suradnja s medicinskom ustanovom S-Centar, koju predvodi stručnjak za sportske ozljede dr. Zvonko Stepić. Dr. Stepic održavti će u klupskim prostorijama i edukativno predavanje svim članovima kluba na temu zdrave prehrane sportaša i preveniranje ozljeda. Pored toga svi članovi će u slučaju ozljeda ili drugih tegoba moći koristiti uz predočenje klupske iskaznice usluge terapije i rehabilitacije bez troškova u S-centru.

Crničani će i ove sezone u uzrastima mlađih pionira, pionira ,kadeta i juniora nastupati u Prvoj Dalmatinskoj ligi i uz Zadar i biogradski Primorac jedini braniti boje županije i odmjeravati snage sa najboljim klubovima Dalmaciji kao sto su Hajduk, Sibenik, Solin, Split itd.

Za sve ovo treba zahvaliti vrijedna upravi kluba na čelu sa predsjednikom Alenom Vukošom. Oni marljivo rade na unaprjeđenju infrastrukture tako da će ovih dana biti postavljeno novih 60 sjedalica na tribinama. Isto tako je u završnoj fazi izgradnja treća svlačionica koja će biti u funkciji za narednu sezonu. Stavljaju se i nove kućice za rezervne igrače.

23. travanj 2024 13:15