StoryEditorOCM
SportNOVI TERMIN

Odgođena utakmica između Primorca i Vodica, sucu zatrebala prva pomoć, prevezen je u zadarsku bolnicu

Piše Ivica GJERGJA
21. listopada 2023. - 19:33

Prvenstveni susret 10. kola Treće NL-jug, Primorac – Vodice je odgođen. Naime, prvom pomoćnom sucu Tomislavu Kujundžiću trebala je liječnička pomoć, prevezen je u bolnicu Zadar.

Evo što što je delegat Hrvoje Boban (Split) naveo u izvješću:

- Organizacija utakmice prema propozicijama za ovaj rang natjecanja. Sportske iskaznice igrača obije momčadi kao i službenih osoba uredne. Na utakmici nazočne sve potrebne službe kao i zamjensko vozilo u slučaju HMP reg. Ozn. ZD369 ep - Žutelija Marko vozač istog.

Pred početak utakmice došlo je do ozbiljne ozljede prvog pomoćnog suca koji se nije osjećao sposobnim odsuditi utakmicu, te je isti prevezen vozilom HMP u bolnicu u Zadar. Glavni i drugi pomoćni sudac nisu bili za nastavak utakmice bez svog pomoćnog sudca te su od ponuđenih opcija nisu bili za nastavak iste. Nakon toga su u dogovoru s povjerenikom natjecanja i povjerenikom za suđenje uz predstavnike jednog i drugog kluba i sudaca, a u nemogućnosti pronalaska slobodnog suca koji je mogao doći, dogovoren je novi termin odigravanja utakmice za utorak 24.10. 2023 u 15 sati.

 

30. travanj 2024 18:23