StoryEditorOCM
SportČETVRTI DAN

Noć puna šesteraca na Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević

Piše ZADARSKI.HR/HUAJ
20. kolovoza 2022. - 11:25

Donosimo vam rezultate utakmica četvrtog dana 6. memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević. 

Mnk Rupe 2:2 (3:5p) Poljica

Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio neodlučen te se pristupilo izvođenju šesteraca. Kod momčadi Poljica svi su bili precizni te prolaze u slijedeće kolo.

Bistro Kolodvor 1:0 UDVDR Zadar (veterani)

Utakmica u kojoj je Bistro Kolodvor cijelo vrijeme kontrolirao igru,ali nisu uspjeli stvoriti nikakvu konkretnu šansu. Pred sam kraj koriste jednu kontru te dolaze do minimalne pobjede.

Mnk Raštane Kanela 6:1 Zmajevi

Kada je najpotrebnije Stipe Čirjak doda gas i sa tri komada odvodi svoju Kanelu do visoke pobjede od 6:1.

UN Tornado Zadar 3:1 Jug

Iako bez alfe i omege kluba Anđela Draževića, kod udruge navijača je sve teklo po planu te su došli do jako željene pobjede.

Dph Zadar Dph Obrovac 0:3 Mnk Sinjoretovo

Maxovi mesari nastavljaju u istom tonu kao i većinu ljetnih turnira. Nova pobjeda samo je uvertira za zabavu koju nosi petak navečer.

Mnk Puntamika restoran Špajza 3:0 Mnk Grusi (veterani)

Puntamika se od samog starta postavila kao favorit te zagospodarila terenom. Uvjerljiva pobjeda od tri razlike.

GLS 1:1 (6:5p) Mnk Brodarica 47

Jure Anić Milić i njegovi kolege dostavili su više uspješnih šesteraca i zaradili bonus u vidu prolaska u drugo kolo.

Mnk Bulevar 3:3 (5:6p) Mnk Pirovac

Pravi spektakl u ovom dvoboju priredila nam je momčad Bulevara. Samo dvije minute do kraja gubili su 3:0,ali nakon dva brza gola vračaju se u igru te sa zvukom sirene uspijevaju zabiti i odvesti utakmicu u rulet šesteraca. Tu je ipak sretnija momčad Pirovca i prolazi u sljedeće kolo.

Falkensteiner PS 2:2 (3:5p) Orbico

Orbico kao i u pretkolu na pogon Filipa Batura-Pipe dolazi do pobjede. Nakon boljeg izvođenja šesteraca eruptirala je publika na Višnjiku i krenulo se sa slavljem do kasno u noć.

Nošk Novigrad 2:5 Arbanasi

Nošk nakon početnog vodstva malo gubi dah što Arbanasi odlično koriste i okreću rezultat u svoju korist i dolaze do pobjede.

Gorica 4:1 Mnk Brodarica ML-Invest

Dugo je rezultat bio izjednačen kada Gorica dolazi do vodstva. Pred kraj susreta Brodarica se odlučuje za igru s golmanom igračem što Gorica dobro koristi. Svojom organiziranom obranom koriste sve greške u napadu protivnika i s laganim golovima dolaze do uvjerljive pobjede.

KK Diadora Zadar 0:4 Vrsi

Dugo su iz KK Diadore odoljevali napadima Vrsi, čak su imali dvije prilike da dođu u vodstvo, ali falilo je malo sreće. Vrsi koriste pad u redovima Diadore i postižu poker golova,a najviše se istaknuo najmlađi Josip Perinić.

31. svibanj 2024 17:03