StoryEditorOCM
SportBOKS

Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i kadete članovi BK Ares otvarili odlične rezultate, evo izvještaja

Piše I. Gjergja
29. svibnja 2023. - 18:11

Boksački klub Ares nastupio je na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i kadete koje se održavalo na Zagrebačkom velesajmu a trajao je dva dana, od 26. do 28. svibnja. Nakon izlučnih borbi te polufinalnih i finalnih vice prvaci Hrvatske postali su Ivano Tur u kategoriji 40 kilograma - mlađi kadet i Mihovil Čulina u kategoriji 40 kilograma – kadet, dok su kadeti Mihael Baričević i Nikola Matić osvojili brončana odličja u kategorijama do 66 kilograma.

Za BK Ares su nastupila devet boksasča i to: Mihael Baričević, Mihovil Čulina, Ivano Tur, Nikola Matić, Karlo Kačanić, Toma Kačanić, Šime Baradić, Petar Pavlović i Vito Begonja.

-Ove godine dosad na natjecanjima smo nastupili sa 19 boksača na svim prvenstva Hrvatske u svim uzrasnim kategorijama te osvojili ukupno deset medalja i to jedno zlato i pehar, pet srebrnih i četiri brončane medalje. Zadovoljni smo i ponosni na naše najmlađe boksače jer su to mahom početnici u natjecateljskom boksu, te se već u njihovim prvim mečevima vidi ogroman potencijal, i vjerujemo da će imati lijepu budućnost. Trenutno pred njih ne stvaljamo bitan uspjeh, a ovo što sad rade uče treniraju rade kroz zabavu i zajednički stasaju-  kazali su nam treneri Aresa, Niko Marketin i Vedran Bajlo.

19. travanj 2024 19:45