StoryEditorOCM
SportTK OBROVAC

Na juniorskom prvenstvu Hrvatske srebrnu medalju osvojio Filip Šakić iz Obrovca!

Piše L.B.
21. lipnja 2021. - 14:39

Unatoč ograničenim mogućnostima kvalitetnog treniranja, Filip Šakić iz Taekwondo kluba Obrovac izborio je srebrnu medalju na juniorskom prvenstvu Hrvatske koje se održalo ovaj vikend u Zaprešiću.

Nakon velike pauze uzrokovane pandemijom Covid 19 na tatami su izašli članovi TK Obrovac. Volje i želje za natjecanje na kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske nije nedostajalo, pa su tako u obranu boja Obrovca stali junior Filip Šakić u kategoriji +78, zatim juniorka Teodora Milić u kategoriji -59, te kadetkinaj Mihaela Jurjević u kategoriji -55. Mihaela Jurjević je nažalost ispala u prvom kolu, kao i Teodora Milić, dok je Filip Šakić došao do finala i tijesno izgubivši osvojio srebrenu medalju.

Time je još jednom potvrdio kvalitetu obrovačkog kluba koji je unatoč malobrojnosti jedan od najuspješnijih klubova u Hrvatskoj.

- Uvijek sam zadovoljan našim natjecateljima, jer mi uvijek svojim rezultatom, ali prije svega voljom i motivacijom, daju razlog za daljnji rad, pa je tako bilo i ovaj put, iako je ovo prvo naše natjecanje od početka pandemije koja je poremetila uvjete i motivaciju za treniranje kod dobrog dijela naših sportaša. No medalja je ipak stigla u Obrovac. Čestitke curama koje su unatoč slaboj pripremljenosti ipak odlučile nastupiti . Posebne čestitke Filipu na upornom radu i na odličnom rezultatu na ovom prvenstvu - rekao je trener Luka Šoša.

image
Filip Šakić
25. travanj 2024 20:34