StoryEditorOCM
SportPOJAČANJE

Momčad Zadra službeno je bogatija za novog-starog igrača, 31-godišnjeg Filipa Kraljevića

Piše Dražen Žura
27. siječnja 2021. - 16:04
Momčad Zadra službeno je bogatija za jednog novo - starog igrača. Riječ je o 31-godišnjem centru, Filipu Kraljeviću Kk Zadar

Momčad Zadra službeno je bogatija za jednog novo - starog igrača. Riječ je o 31-godišnjem centru, Filipu Kraljeviću koji se, nakon dvije i pol godine, vraća u Zadar.

- Ovo će biti treći angažman Kraljevića u gradu košarke nakon što je igrao od 2013. do  2016. godine u Zadru te u sezoni 2017./2018. da bi Zadrane napustio po završetku te sezone, naovodi se u vijesti koju potpisuje KK Zadar.

Kraljević stiže kao "osigurač" u slučaju da na adresu Chinanua Onuakua stigne iznimno izdašna financijska ponuda i to kluba iz Eurolige koji bi u tom slučaju, neslužbeno doznajemo, uplatio višestruko veću odštetu Zadranima, nego li je klub uložio u njega. Nadalje, isto tako u ugovornoj klauzuli  postoji i opcija odlaska u NBA ligu, onda bi u tom slučaju Zadar zaradio malo bogatstvo.

Uglavnom, u razgovoru s čelnicima kluba, Onuaku ima važeći ugovor sa Zadrom, sve drugo su priče. Valja istaknuti, kako je Onuaku dolaskom u zadarske redove skrenuo pozornost na sebe, ne samo zbog specifičnog stila izvođenja slobodnih bacanja, onako objeručke, nego i svojim igrama, odnosno učinkom.

23. travanj 2024 15:34