StoryEditorOCM
SportŠPANJOLSKI MEDIJI

Manchester United želi Modrića? Luka je nezadovoljan u Madridu, postoji jedan problem u cijeloj priči

Piše Sport SD
20. listopada 2023. - 08:42

Luka Modrić je već nekoliko puta izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u Real Madridu, krajem prošle sezone produljio ugovor na još jednu godinu, ali u novoj sezoni ne igra onoliko koliko bi želio.

- Hrvat nije pretjerano sretan sa sekundarnom ulogom koju mu Ancelotti daje u prvom dijelu sezone. Trener je uvjeren da će mu dati važnu ulogu, iako je svjestan da je smjena generacija umanjila njegovu važnost. Modrić ne skriva svoje nezadovoljstvo, čak i u privatnim razgovorima s Ancelottijem, što je Talijan potvrdio nekoliko puta, nedavno je pisala španjolska Marca.

Modrić više nije standardan u momčadi Real Madrida, sve je izglednije da bi mogao promijeniti sredinu. Zainteresiranih ne nedostaje, od Saudijske Arabije od američkog MLS-a do europskih klubova.

Španjolski novinar Eduardo Inda tvrdi da Manchester United koji je očajno ušao u novu sezonu želi hrvatskog reprezentativca.

- Modrić ne zna gdje će završiti sezonu, klubovi se raspituju za njega, a jedan je Manchester United. Problem je što su zadnji u svojoj skupini u Ligi prvaka i vjerojatno nakon Božića neće više biti u tom natjecanju, tvrdi urednik OKDiarija.

28. travanj 2024 22:38