StoryEditorOCM
SportLOKALNI SPEKTAKL

Malonogometni turnir kvartova i sela "Moledini" - Galovac: večeras počinje finale, očekuju se karuseli, bit će prava "ludnica" od navijanja

Piše Ivica Gjergja
18. srpnja 2021. - 12:44

Nakon što su dvije polufinalne utakmice odigrane na turniru „Molendini“ u Galovcu, večeras će se odigrati finalni susret i susret za treće mjesto. Poznati su sudionici nakon odličnog izdanja u oba sraza, gdje je opet svaka utakmica bila na svoj način interesantna. Domaća momčad Galovac je ugostila Paljuv koja sa momčadi „vodi“ i svoju navijačku skupinu, koja je davala podršku svojima. Galovčani su predvođeni Goranom Dačom Burčulom odigrali dobro vodili no „brenzali“ su kada je trebalo dobiti susret. Iako su vodili domaćini Paljuv je poravnao, u regularnom dijelu bilo je 3:3, da bi u izvođenju šesteraca Galovac bio bolji i osigurao finale.                                         

U drugom polufinalnom srazu sastali su se Tinj i Debeljak, viđena je prava golijada, ukupno deset zgoditaka. Tinj je opet iskazao svoju „moć“ i snagu, te zasluženo slavio porazivši Debeljak i plasiravši se u finale.

Večeras na finalu se očekuje pravi „karusel“ od navijačkih skupina jednog i drugog satava. Domaćini su sve pripremili kako bi njihovi dečki uzeli finale, a Tinj je naoružan optimizmom dobrih igara dosad riješen sve učiniti kako bi pobijedio i okitio se pokalom najboljih na turniru. Već se dobro „zakuhalo“ kod  oba takmaca, tako je Galovcu u onom stručnom dijelu u „pomoć“ uskočio i poznati trener Leo Burčul koji s momčadi razrađuje taktiku igre, a pak na drugoj strani poznati malonogometaš i liječnik Novković sa svojima Tinjanima također razrađuje koju koncepciju igre postaviti i kako dobiti protivnika.

- Mi kao domaćini nemamo što izgubiti, vjerujem da ćemo, iako dosta cijenim Tinj i njihovu igru te se dobro poznajemo, ovaj put mi slaviti. Uostalom rekao bih „namjerio se junak na junaka“, a tako će biti i na terenu. Vjerujem u moje suigrače i našu pobjedu, kazao nam je kratko Goran Dačo Burčul, igrač Galovca.

Rezultati polufinala:

Galovac – Paljuv na šesterce 6:5 (3:3),

Tinj – Debeljak 7:3.

Raspored utakmica na turniru  za večeras (nedjelja), igra se po sljedećem:

U 21 sat susret za 3. mjesto Paljuv – Debeljak,

U 22 sata finalni susret Galovac – Tinj.

19. travanj 2024 07:45