StoryEditorOCM
SportLIGA VETERANA

Malonogometni derbi: sraz najboljnih na ljestvici očekuje se u nedjelju! Evo tko igra

Piše Ivica Gjergja
24. listopada 2020. - 13:07

Već sutram u nedjelju, nastavlja se natjecanje u veteranskoj malonogometnoj ligi i to derbijem Riba nekretnine Sabunjarom i Tenkista, prvog i drugog na ljestvici. Sraz je to koji se mora pogledati jer su na jednoj strani Tenkisti koji igraju dobro i koji su svoje „ciljnike“ posložili i dobro uštimali te će kažu i dobro „pucati“ i pobijediti, a za što je zadužen poznati strijelac malog i velikog baluna Ante Pavlović.

Na drugoj strani Sabunjara Jurica Sorić, taj virtuoz malog baluna će biti očekuje se raspoložen za postizanje zgoditaka. No jedan od najstarijih ali najagilniji igrača iz Sabunjara, Slobodan Marušić-Riba kazao nam je:

- Nema predaje igrati ćemo svoju igru, svi su na igrači na broju, trebamo Tenkistima „gusjenice“ polomiti, pobijediti ih pa neka onda pričaju kako su bolji od nas - kazao nam je popularni Riba.

Raspored:

Nedjelja u 18 sati igraju:

Susret Tenkisti – Riba nekretnine Sabunjar   

Ostali susreti igraju se u ponedjeljak (26. listopada) u 17 sati:

Mama Mia – Maslina.

Srijeda (28. listopada) igra se po sljedećem:

U 16.30 sati Kampo kaštelo – Puntamika,

U 17 sati Zadranka – Grusi,

U 18 sati In Constructum Vidaić gradnja – Termin.

Redoslijed na ljestvici: Riba nekretnine Sabunjar i Tenkisti 9, Mama Mia 7, Puntamika 5, Zadranka i Maslina 4, In Construkum Vidaić gradnja 3, Termin 1, Kampo kašte i Grusi 0 bodova.

19. travanj 2024 08:10