StoryEditorOCM
SportISKUSNI VRATAR

Krševan Santini novi je igrač Lokomotive: Vratio sam se prije svega zbog obitelji, Zagreb je idealan za nas, a blizu je i Zadar

Piše Naši školji
5. siječnja 2021. - 17:04

Krševan Santini novi je igrač Lokomotive! Tridesettrogodišnji iskusni vratar otočnih korijena posljednji angažman imao je u poljskoj Jagielloniji, u karijeri je branio za mnoge HNL klubove, kao i klubove u inozemstvu, prenose Naši školji.

– Naravno da sam pratio i pratim HNL aktivno. Vratio sam se prije svega zbog obitelji, Zagreb je idealan za nas i blizu je Zadar. Lokomotiva je klub koji se stalno razvija i razvija mlade igrače. Očekujem da se konsolidiramo i da budemo bolji nego u prvoj polusezoni, dati ću sve od sebe kako bi dao svoj doprinos – poručio je Krševan Santini koji je ljetos na Kupu otoka predvodio Lukoran do drugog mjesta, a veliki je prijatelj i član Upravnog odbora Sv. Mihovila.

Santini je u karijeri, branio između ostalih, u Zadru, Segesti, Moslavini, Hrvatskom dragovoljcu, Interu iz Zaprešića, Zorji Luhansk, Paralimniju, Nertčiju, Osijeku, Domžalama i Jagielloniji.

19. travanj 2024 03:07