StoryEditorOCM
SportOSVRT NA TREĆU LIGU

Kristijan Tuta: “Mi promašujemo, a Zagora iz dvije prigode postigne dva gola“! Marko Pinčić: "Posedarcima želim svu sreću"!

Piše Ivica Gjergja
4. listopada 2020. - 09:20

Igrači HV Posedarja su izvrsno krenuli u susret protiv Zagore, imali su dominaciju sve do gola gostiju u 35. minuti, kada su jednostavno doživjeli „šok“. Drago Gabrić se izvrsno ubacio u kazneni prostor, a Leutić mu odlično proturio loptu između obrambene linije domaćina i to je 0:1. Jedna prigoda i domaćini su kažnjeni, a domaćinovih pet–šest prigoda je otišlo u vjetar.

Dali su igrači trenera Kristijana Tute sve od sebe, ništa im se ne može zamjeriti no Zagora je izvrsna momčad, odlično ukomponirana, zna se tko šta radi i kažnjava svaku grešku svojom kvalitetom. Tako je bilo sve do kraja susreta.

-Što reći? Odlično smo krenuli i imali nekoliko prigoda, ali je vidljivo da nam fali iskustva i pozitivne drskosti, fali nam to da poluprigode i prigode materijaliziramo i pretvorimo u golove. Protivnik iz dvije prilike povede 0:2 i nakon toga usmjeri utakmicu u svoju korist, na svoj mlin. Nemam što reći osim da moramo još više raditi i ispravljati greške, kazao je poslije susreta trener HV Posedarja Kristijan Tuta.

Na drugoj strani Zadranin na klupi Zagore trener, Marko Pinčić, kazao je s osmijehom na licu:

-Mi smo se dobro spremili za ovaj susret, znamo da imamo kvalitetu i da možemo dobro odigrati, što smo i pokazali. U uzlaznoj putanji smo što se tiče igre, a to se pokazalo iako su uvjeti za igru jak jugo i slab teren bili protivnik igre koju gajimo. Mi smo spustili loptu na teren odigrati najbolje što možemo iskoristili smo naše prigode i pobijedili. I nakon velikog vodstva 0:3 imali smo prigoda, no što je tu je, rastemo iz susreta u susret. HV Posedarje mi je drag i simpatičan klub, volio bih da što prije osiguraju ostanak u ligi jer je to krasna nogometna sredina. Oni su drugi županijski predstavnik u Trećoj ligi i želim da tu ostanu, želim im sreću, kazao je Pinčić.

19. travanj 2024 06:34