StoryEditorOCM
SportPRVENSTVO U FUTSALU

Kadeti MNK Gauna iz Biograda postali viceprvaci Hrvatske!

Piše Ivica Gjergja
25. travnja 2022. - 15:06

Kadeti MNK Gauna iz Biograda ostvarili su izuzetan uspjeh postavši viceprvaci Hrvatske za 2021/22 godinu. Mladi malonogometaši su se iskazali, te na završnici natjecanja nakon prolaska skupine bili su bolji od prvoligaša Novog vremena iz Makarske, a onda su u finalu poraženi od AD Tokić. I pored poraza ovo je za njih veliki uspjeh uopće, kako mladih igrača, tako i čelništva ovog kluba.

- Kad sve zbrojim i oduzmem veliki smo uspjeh napravili, no ostalo je malo gorčine kod mojih igrača koji su željeli više, osvojiti finale, no jednostavno smo se ispuhali prije. I ovo je velika stvar i uspjeh za naš klub i grad Biograd. Biti viceprvaci Hrvatske ne postaje se svaki dan. Dečkima sve čestitke. Cijelo vrijeme natjecanja su bili u u ligi i na završnici odlični. Ostaje mi da im zahvalim i kažem bravo, kazao je trener kadeta MNK Gauna, Anonio Mitrović.

image

MNK Gauni viceprvaci Hrvatske

Ivica Gjergja

 

Finale:

AD TOKIĆ – GAUNI 5:2

SPLIT – Mala dvorana Gripe. Suci: Mijač i Marinković.

Strijelci: 1.0 Kluaš (4-ag), 2:0 Andrijević (8), 3:0 bulaja (12), 3.1 Katuša (13), 4.1 Knezović (149, 5:1 Bulaja (28),5:2 Erlić (30).

AD TOKIĆ: Šop, Kovalčević, Lubar, Bulaja, Banožić, Vukoje, Bošković, Andrijević, Hrnjak, Kuprešak, Šarić, Bošnjak, Knezović, Nović, Ivanović. Trener: Josip Barešić.

GAUNI: Galešić, Kulaš, Mrkić, Katuša, Musić, Stofer, Novosel, Živić, Pribilović, Ćirjak, Tolić, Erlić, Bašić, Ivin. Trener: Antonio Mitrović.

21. lipanj 2024 07:56