StoryEditorOCM
SportHMNL JUNIORI

Gauni se nisu dobro proveli u Vrgorcu, izgubili četiri razlike. U srijedu još jedna utakmica...

Piše Ivica GJERGJA
4. veljače 2023. - 14:54

VRGORAC – GAUNI 5:1

Dvorana Športova u Vrgorcu

Suci: Edi Vulić i Damir Kujundžić (oba Split).

Strijelci: 1:0 Jelavić (5), 2:0 Govorko (17), 3:0 Jelavić (21), 4:0 Jelavić (28), 5:0 Radonić (29), 5:1 Gagula (32)

VRGORAC: Rašić, Barišić, Govorko, Raos, Jelavić, Radić, Mihaljević, Tolj, Stankoić, Ujdur, Jukić, Radonić. Trener: Ante Mihaljević

GAUNI: Galešić, Tolić, Nekić, Glavić, Banović, Stofer, Jurjević Adžić, Kulaš, Golem, Kazija, Pribilović, Čirjak, Mitrović, Gagula. Trener: Jurica Vidakvić

Vrgorčani su u svojoj sportskoj dvorani porazili momčad Gauna i tako osigurali lijepu zalihu od 5:1 zgoditaka za uzvratni susret ove dvije momčadi u Biogradu. S tribina su domaćini imali jaku podršku, dominirali terenom i već u petoj minut imali vodstvo od 1:0. I kada su gosti očekivali da će prvi dio susreta završiti minimalnim rezultatom, za vodstvo domaćina suđen je šesti akomulirani faul i rezultat je otišao na 2:0. Drugi dio nastavka suci su „uzeli“ sve pod svoje, protežiraju domaćina, a gosti nakon kartoniranja dobivaju prvo nespretni zgoditak, a nakon toga još dva za konačan rezultat.

U stožeru Gauna nisu nezadovoljni prikazanim iako ostaje žal jer je visok rezultat, no nije se moglo protiv sudaca i domaćina, koji je objektivno bio bolji.

Sve snage već sada Gauni usredotučuju na srijedu (8. veljače) kada se igra uzvratni susret u njihovoj dvorani u 19 sati, očekuje se punu dvoranu i dakako veliku podršku za dvije najbolje momčadi regije, ali dakako da svim srcem za Biograd i Gaune.

21. lipanj 2024 04:19