StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI PRIJELAZ

Frane Čirjak potpisao jednogodišnji ugovor, s mogućnosti produženja za još jednu godinu, s FK Sarajevom (BiH)

Piše Ivica GJERGJA
9. lipnja 2022. - 19:51

Ovih je dana zadarski igrač Frane Čirjak (26) potpisao jednogodišnji ugovor, s mogućnosti produženja za još jednu godinu, s FK Sarajevom (BiH). Podsjetimo da je Frane dijete Zadra gdje je igrao u svim selekcijama, a u kome je bio i profesionalni nogometaš. Nakon Zadra karijeru je nastavio u Švicarskoj, pa Zagrebu i Zrinjskom za koga je odigrao 79 utakmice u tri sezone. Nakon Zrinjskog odlazi u FK Lviv u Ukrajinu no radi ruske agresije napušta klub i odlazi u bugarski Lokomotiv iz Sofije.

U Sarajevu očekuju Franu na prozivci koja će se obaviti u sljedeću nedjelju, a iz kluba su mu poželjeli sreću. Evo što je Frane kazao:

- Kada sam otišao iz Zrinskog u Ukrajinu pratio sam ligu BiH koliko sam mogao. Bilo je tu dobrih utakmica, dosta pozitivnog naboja, a vjerujem da će se i Sarajevo uključiti u borbu za sam vrh. U Ukrajini sam bio standardan, ima i tamo dobrih momčadi Dinamo i Šahtor, infrastruktura je dobra i može se igrati, no nesretni rat je sve prekinuo. Nosim od tamo veliko iskustvo koje će mi pomoći u nastavku karijere u Sarajevu. Sada mi ostaje da svaki trening, svaku utakmicu odradim maksimalno ozbiljno, vjerujem da ću zadovoljiti trenera i navijače. Obećati mogu da ćemo na svakoj utakmici dati sve od sebe kako bi odigrali najbolje što možemo, to je sigurno, kazao je Frane.

17. lipanj 2024 02:44