StoryEditorOCM
SportNIJE ZADOVOLJIO

Evo kako su Španjolci vidjeli Modrićevu predstavu na Etihadu: ‘Dogodila mu je ista stvar kao i Toniju Kroosu‘

Piše Sportske novosti
18. travnja 2024. - 08:48

Nogometaši Reala plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su izbacili aktualnog prvaka Europe, Manchester City u uzvratnoj utakmici četvrtfinala nakon lutrije jedanaesteraca. Nakon što je u Madridu u prvom susretu bilo 3:3, City je dočekao Real u uzvratu gdje je nakon 10 minuta na semaforu stajalo 1:1. U produžecima se ništa nije mijenjalo tako da je na redu bilo raspucavanje, a s(p)retnija je bila madridska momčad. Kod gostiju je penal promašio Luka Modrić, dok Mateo Kovačić i Bernardo Silva nisu pogodili za klub iz Manchestera - pišu Sportske novosti.

Španjolski mediji slave uspjeh Kraljevskog kluba, koji će u polufinalu igrati protiv Bayerna. Drugi polufinalni par čine PSG i Borussia Dortmund. U svojoj analizi utakmice Marca ističe da je Toni Kroos bio ispod željene razine te da bez lopte u nogama to "nije taj igrač". Ipak, nije sve bilo toliko loše pa su pohvalili njegov obrambeni doprinos, a u tom stilu su pisali i za kapetana Vatrenih:

- Dogodilo mu se isto što i Kroosu. Bez lopte nije mogao izraziti svoje vrline te se posvetio obrani jer druge opcije nije bilo. Nije uspio dokazati kvalitetu u završnici produžetaka i promašio je u raspucavanju jedanaesteraca - ističe Marca, koja je Modrića nagradila ocjenom 6.

As tvrdi da je Modrić imao težak zadatak jer Real nije bio dobro posložen na terenu. Nisu mu dali brojčanu ocjenu te su naveli da je prvi pucao kod Reala i da nije pogodio, to jest da mu je Ederson obranio kazneni udarac.

27. travanj 2024 15:23