StoryEditorOCM
SportNOGOMET:

DVA DANA POSLIJE HAT TRICKA - Luka Vodopija, trostruki strijelac Primorca!

Piše I.Gjergja
13. listopada 2020. - 17:10

Dok Luke Vodopije nije bilo u sastavu HNK Primorca, mnogo je nedostajao on, ali i njegovi golovi na prvenstvenim utakmicama.

Nije ga bilo iz opravdanih razloga. Naime, tijekom ljetase na brodu nezgodno ozlijedio pa je liječenje malo duže potrajalo. No, vratio se zdrav, oran i čio te se već osjeća njegov učinak u igri i golovima. Od kad igra, prije tri kola, postigao je ukupno šest zgoditaka, a i prvi je strijelac kluba.

Golovi su njegova strast, voli ih i na neki način postali su mu opsesija. Rekli bi rođeni je strijelac, matador - čovjek koji je „car peterca“: kada uzme loptu ili kada je u prostoru pa udari lažnjak izbaci pola obrane protivnika i dakao da će onda zabiti zgoditak. Na posljednjem susretu kojega je odigrao njegov Primorac i HV Posedraje bio je trostruki strijelac, jednostavno je bio nezadrživ, onakav kakav je bio i prije ozljede, igrač utakmice i kola.

Evo što nam je kazao:

-  Ako igru nisam oplemenio zgoditkom, vjerujte mi,  kao da ništa nisam napravio na utakmici! Nakon ovog susreta sa HV Posedarjem bio sam ispunjen radošću i zadovoljstvom. Osjećam za golovima neku „glad“ , a kad je tako onda ih moram polučiti. Dakako da mi i moji suigrači u mnogome pomažu, namjeste mi prigodu ili  pravovremeno proigraju, a ja se znam dobro snaći u šesnaestercu i još bolje na malom prostoru peterca, a onda mi nije teško postići zgoditak. Tada nitko nije sretniji od mene! Zgodici i nogomet su mi navika, volim i jedno i drugo od malih nogu, a kako više starim to su mi draži - uz osmijeh nam priča Vodopija.

Na zadnjoj utakmici nekih šest sedam minuta prije kraja trener Mirko Labrović te zamijenio, kada se izlazio bio je gromoglasan aplauz podrške tebi?

- Da. Bio sam sretan na aplauz upućen meni, mi igrači i naši navijači smo simbioza onoga što nas tjera naprijed. Oni vole kada dobro igramo, a mi nastojimo da ih zadovoljimo igrom dakako golovima i pobjedom kada god to možemo. Vjerujte da ćemo ubuduće to što više puta te pobjede upražnjavati jer se vidi ruka rada našeg trenera Labrovića na treninzima i pripremama za utakmicu - zaključio je talentirani Luka. 

20. travanj 2024 06:24