StoryEditorOCM
SportERVIN KADE

Direktor Finske boksačke reprezentacije nedavno posjetio sportske prijatelje iz Boksačkog kluba Ares i studente na obuci - oduševljen je!

Piše Ivica GJERGJA
9. kolovoza 2023. - 13:37

Ervin Kade, direktor visokih performanci Finske boksačke reprezentacije nedavno je posjetio sportske prijatelje iz BK Aresa i studente na obuci. Kade je direktor svih uzrasta njihove reprezentacije, IBA (međunarodna boksačka organizacija) Senior Coach Instructor, prethodno je bio predsjednik odbora IBA trenera. Dosta dobrih lijepih riječi je čuo o BK Aresu i studentima koji treniraju boks, te je poželio posjetiti ih, čime je čelništvo Kluba bilo oduševljeno.

Ugostili su Ervina Kadea, treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo sa svojim boksačima. Inače Ervin licencira i obučava trenere iz cijeloga svijeta, njihovu Vedranu i Nikoli je Ervin bio predavač na polaganju za IBA zvjezdicu u Zagrebu 2018. godine.

image

BK Ares

Bk Ares/Slobodna Dalmacija

- Naš gost Ervin je imao želju posjetiti svoje studente i BK Ares, koji inače prati preko društvenih mreža i sudjelovati na našem treningu. Pogledao je naše boksače na treningu gdje smo komentirali njihove karakteristike, te nas dodatno savjetovao i pokazao kako još više poboljšati stabilizaciju. Bili su naši natjecatelji oduševili, a Ervin je pohvalio njihovu tehniku i taktiku kod sparinga. Koristim prigodu da mu se ovim putem zahvalim i nadam se da je ovo početak naše suradnje, nastavljamo je i dalje, kazao nam je trener BK Aresa Nikola Marketin.

16. lipanj 2024 18:44