StoryEditorOCM
SportPRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZADAR 2. KOLO

Danas kolo otvaraju Zlatna luka – Pakoštane!

Piše Ivica GJERGJA
20. rujna 2019. - 11:14
Skabrnja 91.JPG

Na rasporedu je drugo kolo ove lige i u Sukošanu kreće lopta s centra, a sastaju se domaćini Zlatna luka i prvak Pakoštane. Obje momčadi u prvom kolu ostale su na gostovanjima bez bodova, međusobni odnos će puno toga danas reći.

U Benkovcu se igra derbi Velebit – Hajduk tko će do bodova treba vidjeti prognoze su nezahvalne no domaćini imaju više šanse.

U Bibinje dolazi HV Posedarje oba sa tri boda iz prvog kola, tko će pasti pitanje je sad. Susret zaslužuje posjetu u skladu s renomeom.

Prezentacija učinjenog od strane novog trenera Elvisa Katuše i momčadi Polače moći će vidjeti po prvi put na svom terenu. Polača je pokazala karakter i kvalitet, a gosti iz Privlake su iznenađenje prvog kola uz Novu Zoru, evo dobrog dvoboja.

Zemuniku dolazi ranjeni Dragovoljac. Bodovi ostaju doma bez obzira kako se tko zvao od gosta kažu domaćini.

Nova Zora u prvom kolu sve je ugodno iznenadila pobjedom u Poličniku. Druga pobjeda uvelike bi podigla samopouzdanje momčadi Nove Zore. Pelicarić, Budanović, Banić i ostali imaju pravo na takvo što, a stari trenerski lisac Vlado Mandić ništa ne prepušta slučaju, ide se na tri boda.

Škabrnja je favorit no i Arbansi će se nešto pitati.

Raspored, igra se u petak u 17 sati

Zlatna luka – Pakoštane,

subotu u 16,30 sati:

Velebit – Hajduk.

 

Nedjelju u 16,30 sati:

Polača – Sabunjar,

Škabrnja 91 – Arbansi,

Nova zora – Dalmatinac,

Zemunik – Dragovoljac,

Bibinje – HV Posedraje.

Redoslijed na ljestvici: Velebit, HV Posedarje, Nova zora, Sabunjar, Bibinje 3, Dalmatinac , Polača, Škabrnja 91, Arbansi 1, Zemunik, Dragovoljac, Hajduk, Pakoštane, Zlatna luka.

19. travanj 2024 18:10