StoryEditorOCM
SportSJAJNA UTAKMICA

‘Čiksice‘ su ekipi iz Karlovca zabile devet golova! Trener Marinović: Već sam u najavi utakmice rekao da ćemo im uzeti pobjedu!

Piše IVICA GJERGJA
13. prosinca 2020. - 13:21

RADNIK FUTSAL – SUPER CHICKS 2:9

KARLOVAC – Stadion Radnika –Gaza, bez gledatelja

Suci: Josip Dujmić i Sanja Ćubelić (Rijeka)

Delagat: Ivan Župan (Samobor)

Mjeritelj vremena: Marijan Čikara (Karlovac) 

Strijelkinje: 0:1 Škvorc (4), 0:2 Žilić (10), 0:3 Barbir (14), 0:4 Barbir (20), 0:5 Čubić (22), 0:6 Barbir (25), 0:7 Fridrih (26), 0:8 Mikić (35), 1:8 Vranić (36), 1:9 Škvorc (37), 2:9 Vranić (40)

RADNIK FUTSAL: Pavelić, Vranić, Cindić, Terze, Matić, Stepić, Barić, Martić, Grijakušić, Petrunić, Lipošćak

Predstavnik kluba: Armand Blauhom

SUPER CHICKS: Adamović, Čubić, Škvorc, Žilić, Barbir, Števanja, Birčić, Jurić, Tunjić, Fridrih, Mikić

Trener Luka Marinović

MNK Super Chicks iz Poličnika prvu su utakmicu u ovoj ligi odigrali na visokoj razini, a što pokazajue i visoki rezultat od devet golova koje su postigli nad Radnik futsalom iz Karlovca. Od samog početka utakmice "Čiksice" su nametnule svoju igru i već u 4. minuti Škvorc je s desetak metara odmjerenim udarcem iznenadila domaću vratarku za 1:0.

U 10. minuti već je 2:0. Nakon sjajne akcije iz kornera najbolje se snašla Mateja Žilić za 2:0, a dominaciju "Čiksica" okrunila je Petra Barbir koja je do kraja poluvremena postigla dva pogotka za vodstvo 4:0 i to je bio rezultat prvog dijela.

U drugom dijela "Čiksice" su nastavile s dobrom igrom iz prvog dijella te se u prvih šest minuta drugog djela riješilo pitanje pobjednika. Zabijale su Ivana Ćubić, Ina Fridrih i Petra Barbir koja je prvo kolo okrunila „tricom“. Domaće cure su s dva pogotka smanjile rezultat. Trener Čiksica Luka Marinović na kraju susreta je bio zadovoljan.

- U najavi susreta smo govorili da ćemo uzeti tri boda, a to se i dogodilo. Curama sve čestitke na prezentaciji učinjenog, dati devet zgoditaka nije mala stvar i to na gostujućem terenu gdje ne poznaješ igru domaćina. Idemo proslaviti i nastaviti i dalje predan i maran rad i trening, kazao je Marinović.

26. svibanj 2024 06:31