StoryEditorOCM
SportFUTSAL

Čiksice na šibenskom Baldekinu „potaracale“ Mirlović zagoru!

Piše Ivica Gjergja
21. veljače 2022. - 08:59

MIRLOVIĆ ZAGORA – FUTSAL SUPER CHICKS 1:4

ŠIBENIK – SD Baldekin. Suci: Tonko Turica i Hrvoje Klarić (oba Šibenik).

Strijelice: 0:1 Vunić (12), 1:1 Slavica (19), 1:2 Vunić (33), 1:3 Mijoč (38), 1:4 Barbir (39).

Najbolja igračica: Lucija Vunić (Futsal Super Čhicks).

MIRLOVIĆ ZAGORA: Jonjić, Petković, Slavica, Žilić, Šunjić, Delić, Milojević, Miličević, Burčul. Trener: Marin Šiklić.

FUTSAL SUPER CHICKS: Matković, Deranja, Čubić, Granić, Barbir, , Števanja, Mikić, Birčić, Mijoč, Klapan, Vunić, Surać. Trener: Luka Marinović.

Utakmica je počela minutom šutnje za tragično preminulog igrača NK Zadra i Šibenika, Dražena Govića. Čiksice su na početku imale nekoliko lijepih akcija. Iako je gol u dva navrata obranila vratarka domaće ekipe Jonjić, nije mogla zaustaviti mladu potentnu i danas nezadrživu Luciju Vonić, koja je u 12. minuti zabila za vodstvo.

Domaće nogometašice poravnale su u 19. minuti preko Slavice, da bi se „mlin“ pobjede okrenuo Čiksicama koje su polučile još tri zgoditka u mreži domaće ekipe. Treba istaknuti dobro izdanje Čiksica u čijim je redovima sve štimalo kao švicarski sat, pa u ekipi nije bilo slabog mjesta. Ostvarena je velika pobjeda, koja je zalog da Čiksice 26. veljače u dvorani Zadarski otoci u srazu s Alumnus Sesvetama zauzmu treće mjesto na ljestvici. 

- Po tko zna koji put se pokazalo da dobri treninzi donose rezultat. I danas na Baldekinu, kada smo odigrali jako dobro, imali smo sve u svojim nogama i nijednog trenutka nije prijetila opasnost da izgubimo susret. Ova pobjeda nam je na neki način i velik poticaj da u posljednjem kolu kod nas 26. veljače odigramo dobro porazimo Alumnus i zauzmemo treće mjesto. Alumnus nam trenutno bježi jedan bod, pobjedom bi bili ispred njih. Vjerujem curama kao i to da ćemo u svojoj nakani uspjeti, rekao je trener Luka Marinović.

26. svibanj 2024 09:24