StoryEditorOCM
SportNAKON TRI PORAZA

"Čiksicama" u najnezgodnije vrijeme u goste dolazi jedna od najboljih malonogometnih ekipa, ŽNK Osijek

Piše Ivica GJERGJA
22. siječnja 2021. - 08:53

„Čiksice“ su upale u negativan niz poraza (tri za redom). U najnezgodnije vrijeme u goste im dolazi jedna od najboljih malonogometnih ekipa, ŽNK Osijek, koja je trenutno nakon odigranih pet kola druga na ljestvici. Imaju 12 bodova, četiri pobjede sa 45 postignutih i dva primljena zgoditka. Izuzetno efikasna ekipa, a njihova igračica Lorena Balić je druga na ljestvici strijelaca sa 15 postignutih zgoditaka. Super Chicks iz Poličnika morat će se dobro potruditi kako bi gošćama parirale. Imaju i „Čiksice“ svoju curu za trku, Petru Barbir, stijelicu koja je postigla sedam zgoditaka. Bit će to dobar duel Petre i Lorene, koja će od njih zabiti više zgoditaka vidjet će se, a o tome će i ovisiti konačan rezultat. Evo što nam je nakon posljednjeg treninga „Čiksica“ kazao njihov trener Luka Marinović:

- Što je tu je, idemo se dostojno boriti. Istina, naše gošće objektivno su bolje, a to sugerira i ljestvica. Izuzetno su efikasne, kažnjavaju svaki propust protivnika. Vjerujem da će moje igračice ostaviti srce na parketu, boriti se maksimalno ozbiljno i vjerujem u dobar rezultat. Ako gošće budu bolje čestitat ćemo im na pobjedi, kazao je uvijek objektivni u izjavama trener Marinović.

Susret Super Chicks –ŽNK Osijek igra se u subotu u 16 sati u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom brigu.

Suci susreta: Mateo Šimunov (Zadar) i Ante Šubić (Šibenik). Delegat: Tomislav Ćurković (Zadar). Mjeritelj vremena: Željko Jurica – Žak (Zadar).

14. travanj 2024 14:22