StoryEditorOCM
SportPETI DAN

6. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević svaki dan donosi pregršt zanimljivih utakmica

Piše Zadarski.hr/HUAJ
20. kolovoza 2022. - 10:48

Peti dan 6. Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević donio je pregršt zanimljivih utakmica. U nastavku donosimo rezultate petog dana.

Koronika 1:5 Dišpet Bar

Novo ime u sastavu Dišpet Bar-a Josip Baždarić, zasjenio je prvu violinu ekipe Renata Novića u visokoj pobjedi nad ekipom Koronike.

Termin 2:1 Tenkisti (veterani)

Pred sam kraj prvog poluvremena Dragini Tenkisti dolaze do vodstva iz jedne od svojih opasnih kontri. Termin je u drugom poluvremenu ubacio u brzinu više, što Tenkisti radi kratke klupe nisu mogli pratiti. Termin to koristi i dolazi do preokreta i minimalne pobjede.

Mnk Stanovi 5:2 Stanovi Bilbao

Stanarski derbi ipak ide na stranu Tumine bojne. Ne sumnjamo da će ove dvije ekipe skupa proslaviti ovu pobjedu do kasno u noć u popularnoj garaži.

Debeljak 1:4 Crne Bobice – Medviđa (veterani)

Crne Bobice mlako ulaze u utakmicu što debeljačani kažnjavaju već nakon 17 sekundi. Do kraja utakmice Crne Bobice dostižu radnu temperaturu i dolaze do preokreta.

Mnk Zemunik 5:3 Pink Panteri Bibinje

Šime Pinčić zadovoljno trlja ruke nakon premijernog nastupa Zemunika na ovogodišnjem turniru. Pobjeda od 5:3 i prolaz u sljedeće kolo.

Mnk Gauni Biograd 4:2 Mnk Dasiado

Nakon visokog vodstva Gauna od 3:0, Dasiaddo ubrzo postiže dva pogotka i vraća se u igru. Imali su nekoliko izglednih prilika za doći do izjednačenja,ali nisu imali sreće. Na kraju Gauni zabijaju na prazan i dolaze do pobjede od dva razlike.

Mnk Puntamika restoran Špajza 0:0 (2:1p) Orbico

Jedna od rijetkih utakmica koja je ne turniru završila bez pogodaka. Dvoboj vratara u ruletu šesteraca odlazi na stranu Tonija Ćurčije koji Puntamiku odvodi u sljedeće kolo.

Termin 0:4 Mnk Sukošan

Filip Smolić i ekipa jašu dalje. Iako lišeni usluga svog najboljeg igrača Nina Grdovića dolaze do uvjerljive pobjede.

Mnk Varoš ZDC 2:0 Mnk Termin

Mnk Termin je pružio dosta dobar otpor,ali branitelj naslova Mnk Varoš dolazi do rutinirane pobjede.

ŠC Torba Debeljak 6:1 Mnk Relja

Debeljačani i u drugom setu uvjerljivi sa 6:1. Roko Gambiraža sa hattrickom je bio najefikasnij u svojoj momčadi.

Arbanasi 5:0 Mnk Raštane Kanela

Kod rezultata 2:0 za Arbanase,Kanela se odlučuje za igru s golmanom igračem što se nije pokazalo kao dobra odluka. Do kraja susreta primaju još tri pogotka i upisuju visoki poraz. Sve pohvale Arbanasima na prikazanoj igri.

14. lipanj 2024 15:58