StoryEditorOCM
RegionalDAN ŽALOSTI

Velika tuga u Kninu: na Gradskom groblju pokopan tragično preminuli dječak, od njega su se oprostili i pripadnici 4. gardijske brigade

Piše PSD
11. lipnja 2021. - 16:50

Na Gradskom groblju u Kninu pokopan je tragično preminuli petogodišni dječak koji umro u zaključanom automobilu od toplotnog udara nakon što ga je otac ostavio u njemu i otišao na posao.

Postrojba iz 4. gardijske brigade Knin je krenula pješice na sprovod u 13:30 sati, piše 24sata. Na groblju su mu odali posljednju počast. Ovim činom dali su podršku ocu dječaka, također zaposlenom u vojsci.

Podsjetimo, Državno odvjetništvo nakon ispitivanja 34-godišnjeg osumnjičenika nije predložilo određivanje istražnog zatvora, procijenivši da za to nema zakonskih uvjeta. O daljnjem postupanju DORH-a bit će odlučeno nakon što državnom odvjetništvu budu dostavljeni rezultati pregleda i obdukcije djeteta.

Otac preminulog dječačića kazneno je prijavljen zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela povrede djetetovih prava, a ovisno o olakotnim i otegotnim okolnostima, mogao bi dobiti kaznu zatvora u trajanju od tri do 15 godina.

18. travanj 2024 15:22