StoryEditorOCM
RegionalSVI SU DOBRO I ZDRAVO

Ponosni djed splitskih četvorki: ‘Hvala svima koji su molili za moju kćer i unuke... A normalno da ćemo danima slaviti, mi smo tradicionalna obitelj‘

Piše Marko Didić
1. lipnja 2022. - 15:21

Razgovarali smo s ponosnim djedom splitskih četvorki; ocem njihove 29-godišnje majke koji je inače poznati poduzetnik u Splitu, preciznije vlasnik jednog obrta. Ne sumnjamo da je već krenulo slavlje i čašćenje i u njegovoj obitelji, ali i u obitelji njegovog zeta.

- Bog je stavio prst na moje dijete i na njezinu djecu koje je jutros rodilia i to je Božja volja. Nama ostaje samo iskreno se radovati što je sve prošlo u najboljem redu i što su mi kćerka i unuci zdravo. Tim su zapravo uslišene molitve mene,moje obitelj, obitelji mojih prijatelja i crkvene zajednice koji su sve ovo vrijeme molili za moju kćer i njezinu djecu sa željom da sve protekne u najboljem redu i zdravlju. Naravno da ćemo slaviti i da će to potrajati,mi smo tradicionalna,vjernička obitelji i rođenje jednog djeteta se slavi danima,a kamo li ne kada ih je rođeno četvero." rekao nam je otac 29-godišnjakinje te je rekao da će pitati kćer i zeta hoće li svoju priču iznijeti i javno u novine.

- Oni vam nisu od toga,ali pitat ću,vi ste prvi objavili ovu vijest i red je,ako naravno oni budu htjeli" rekao nam je ovaj simpatični čovjek.

Majka djece nije bila zaposlena i brinula se o domaćinstvu dok se otac djece posvetio radu s gluhonijemima i slijepima. Ima li humanije i ljepše priče?

26. lipanj 2024 17:07